Connect with us

technokrata

Ezzel a mobillal hódítaná vissza a rajongókat a Sony?

Kütyük

Ezzel a mobillal hódítaná vissza a rajongókat a Sony?

Új külsővel és erősebb hardverrel érkezik a mobil.

Nem mondhatnánk, hogy az elmúlt években nagyot mentek volt a Sony okostelefonjai, a japán gyártó ugyanis folyamatosan lemaradt ezen a piacon, olyannyira, hogy mára a top 10-ben sincsenek benne. Ez szerencsére nem azt jelenti, hogy teljesen feladták volna a piacot, sőt, folyamatosan új modelleken dolgoznak. Ennek is köszönhető, hogy most a GSMArena birtokába jutott néhány, a korábban már kiszivárgott, őszi zászlóshajót ábrázoló fotó.

ujxperia1

 

A telefon az F8331 kódnevet viseli és az Xperia X Performance-tól leginkább abban tér el, hogy a Sony hosszú évek után szakít az eddigi formatervével, így új külsővel ruházta fel a modellt. Épp ezért a szögletes vonalakat íveltek váltották fel, amely jót tesz a már unalomig ismert formatervnek.

ujxperia2

Szintén változás, hogy a japán vállalat is USB-C-re vált, viszont az oldalsó, ujjlenyomat-olvasóval egybeépített bekapcsológomb nem tűnik el, ott van, ahol eddig is kerestük. A bemutatóra már nem kell sokat várnunk, a szeptember elején kezdődő IFA-n leplezik le várhatóan a modellt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin