Connect with us

technokrata

Újra felforgatná a piacot a Moto

Kütyük

Újra felforgatná a piacot a Moto

A V3 sikerét szeretnék megismételni, ezért izgalmas újdonságokkal készülnek a júniusi bemutatóra.

2004-ben mutatkozott be a Motorola Razr V3 névre keresztelt okostelefonja, ami gyakorlatilag azonnal felforgatta a piacot. Mindezt a kagylós kialakításának és az akkori szemmel elképesztő vékonyságának köszönhette. Így fordulhatott elő, hogy a V3 család (ebbe a V3-on kívül a V3i, a V3c és a V3m is) gyártásának 4 éves időszaka alatt 130 millió példány talált gazdára a készülékekből, ezzel ez a sorozat lett a világ legnépszerűbb összecsukható mobilja.

lenovomoto3

Persze akkor még nagyon más szelek fújtak, egy mobilnak nem egy számítógépet kellett kiváltania, elég volt, ha a stílusos külső mellett telefonálni, SMS-ezni, zenét hallgatni és fotózni is lehet a készülékkel. Ez az időszak tehát elmúlt, de ez nem azt jelenti, hogy a Motorola (pontosabban már csak a Moto) márkanévnek ne lenne keresnivalója a piacon.

Így gondolja ezt a Lenovo is, a kínai gyártó ezért most egy igazi múltidézős videót készített a június 9-ei bemutatójára. Az eseményen várhatóan leleplezik a cég új zászlóshajóit illetve a Project Tango kompatibilis telefon is bemutatkozik majd. Igazán érdekes, hogy információk szerint az egyik Moto Z típussal a Lenovo a V3-nak állít majd emléket, hiszen a telefon állítólag csak 5,2 mm vékony lesz!Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin