Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ezeken a telefonokon hiába keresed a Motorola nevet

Kütyük

Ezeken a telefonokon hiába keresed a Motorola nevet

Bár az amerikai gyártó ismert logója még rajta van a Lenovo újdonságain, a márkanév már a múlté.

Hivatalosan is bemutatkozott a Lenovo új márkaneve, a Lenovo Moto alatt érkező első két készülék. A Moto G4 és G4 Plus néven piacra kerülő modellek a Moto G3 utódjaként lépnek a színre, ennek megfelően a csúcsmodellek helyett erős középkategóriás eszközökkel van dolgunk.

lenovomoto

Mindkét telefon egy 5,5 colos, Full HD felbontású kijelzőt kapott, amit Gorilla Glass 3 borít. Közös jellemzőjük, hogy az Android 6.0 Marshmallow meghajtásáról a Qualcomm nyolcmagos, Snapdragon 617-es lapkakészlete gondoskodik. Amiben azonban jobb a Plus az olcsóbb verziónál, az az, hogy míg a sima Moto G4-ben a 16 és 32 GB-os verzió is 2 GB RAM-ot kapott, addig a drágább kiadás 32 GB-os tárhely választása esetén már 3 GB RAM-ot tartalmaz, míg a 64 GB-os háttértárral szerelt variánsban 4 GB foglal helyet.

lenovomoto2

 

További különbség, hogy a megjelenítő alatt a G4 Plus-ban egy ujjlenyomat-olvasót is találunk, ez nem része a Moto G4-nek. Csakúgy, ahogy a 16 megapixeles, lézeres autofokusszal és arckövetéssel ellátott kamera sem, a G4-es “csak” egy 12 megapixeles egységet kapott. Viszont legalább mindkét kiadásban dupla-LED villanó dolgozik, illetve az előlapi kamera is megegyezik, egy 5 megapixeles egységgel lehet szelfizni.

lenovomoto3

A sokat fotózók örülni fognak, hogy a G4 Plus 3000 mAh-es akkumulátora gyorstöltés funkcióval is rendelkezik, így lényegesen hamarabb fel lehet tölteni, mint a kisebbik testvért. Az újdonságok pontos árait egyelőre nem árulta el a Motorola, jelenleg annyi tudható, hogy a Plus kivitel nettó 55-60 ezer forint körüli áron jelenik meg az indiai webshopokban. Azt, hogy itthon mikor jelennek meg a telefonok, egyelőre nem tudjuk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés