Connect with us

Hirdetés

technokrata

Valami nagy készül a HTC-nél

Kütyük

Valami nagy készül a HTC-nél

A tajvani gyártó egyszer már belefogott egy saját táblagép piacra dobásába, most újra nekifutnak ennek a témának.

A témával rendszeresen foglalkozók talán még emlékeznek a HTC Flyer nevű készülékre, ami fémházzal és speciális tollal próbált kitűnni az akkor épp felfutóban lévő tabletmánia sűrűjében. Nos, a kísérlet nem sikerült, a Flyer nem tartozott a legsikeresebb darabok közé, így aztán rövid idő után, utód nélkül szépen el is tűnt a polcokról. Utána már csak a Google-al közösen futottak még egy kört, a Nexus 9 már kedvezőbb fogadtatást kapott a felhasználóktól.

htc tablet 2

Ám azóta a HTC teljesen elfordult a táblagépektől és elsősorban az okostelefonokkal próbálták javítani nem épp fényes helyzetüket. Már tavaly felröppentek az első pletykák, hogy ismét visszatérnének a tablet témára, most pedig úgy tűnik, hogy már nagyban folyik a készülék tesztelése. A boltokba várhatóan Desire T7 néven felbukkanó eszköz 7 hüvelykes kijelzőt és elég kedvező árcédulát kaphat. Ezért viszont kompromisszukot is kell vállalni, leginkább hardver terén.

htc tablet

A képernyő sima HD felbontást kap, míg a processzor egy négymagos Spreadtrum egység lesz, amihez 1 GB RAM tartozik majd. Kapunk még továbbá 16 GB belső memóriát, valamint 5 megapixeles kamerát előre és hátra is. A Bluetooth, NFC, WiFi és GPS mellett elég érdekes, hogy Android 5.0 fut majd rajta, amire bizonyára a HTC Sense felületet is ráhúzzák, bár bizonyára csak valami egyszerű verzióban. A jelenlegi információk alapján a készülék hivatalos bemutatójára a februári Mobile World Congress kiállításon kerül sor, ára pedig 170 dollár, azaz kb. 50 ezer forint körül alakul.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés