Connect with us

technokrata

Új roaming csomagok a Telenornál

Kütyük

Új roaming csomagok a Telenornál

Külföldön sem kell spórolniuk a mobilnettel a Telenor ügyfeleinek.

A Telenor valamennyi feltöltőkártyás és havidíjas ügyfele a korábbinál kedvezőbb áron mobilinternetezhet külföldről, akár Európán kívülről is. A május 20-tól elérhető új napi-, és hetijegyeket választva az előfizetőknek a külföldi utazás alatt sem kell feladniuk itthon megszokott internetezési szokásaikat: akár a tengerparton is hallgathatják kedvenc számaikat a Deezeren, tarthatják a kapcsolatot az ismerősökkel a Facebookon, vagy megkereshetik a legjobb éttermet a Google Térképen.

A Telenor ügyfelei az otthon megszokott módon használhatják okostelefonjaikat és táblagépeiket akkor is, ha külföldi nyaralást, utazást terveznek, mert a vállalat bőséges mobilinternetes adatmennyiséget tartalmazó díjcsomagokat vezetett be. Az új csomagokkal nem csak Európán belül, de akár más földrészeken lévő országokban is jutányos áron lehet internetezni, ráadásul a legtöbb ügyfélnek elérhetők, nem csupán egy-egy speciális díjcsomagot használók számára.

data-roaming-beach-phone

„A Telenornál nem kötjük hűségidőhöz a kedvező roamingolást biztosító szolgáltatáscsomagok használatát, így minden előfizetőnk akkor rendeli meg azt, amikor ténylegesen szüksége van rá. A szupergyors Hipernet élményről pedig a nyaralás alatt sem kell lemondani, hiszen ügyfeleink Európán belül és kívül összesen 20 országban tudnak 4G-n gondtalanul böngészni, emailezni vagy a legszebb fotókat azonnal feltölteni. A lehető legjobb lefedettség érdekében, országonként három-négy partnerszolgáltatóval is megállapodtunk, így előfizetőink nem lesznek rászorulva arra, hogy wifihálózatokat keressenek” – mondta Takács Zoltán, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az európai országba utazó telenorosok az EU Net Napijegy M megrendelésével 1490 forintért egy napig tudnak internetezni 200 megabájtos adatforgalom erejéig: ez bőven elegendő e-mailezéshez, hírek olvasásához vagy facebookozáshoz. Azoknak az utazóknak, akik külföldi tartózkodásuk alatt sem akarják visszafogni mobilinternetezési szokásaikat, a Telenor 1 és 2 gigabájtos hetijegyeket – EU Net Hetijegy M és EU Net Hetijegy L – kínál 3490 forintos, valamint 5990 forintos áron. Azoknak az ügyfeleknek, akik üdülésük alatt is szeretnének telefonálni, az EU DUO Hetijegy a jó választás, ez az 500 megabájt mobilnetforgalom mellett korlátlan hívásfogadási lehetőséget, valamint 100 perc magyar hívószám felé irányuló beszélgetést tartalmaz. Mindegyik adatroaming-csomag igény szerint kibővíthető további adatforgalommal: 100 megabájtnyi bővítés 990 forintba, 500 megabájt extra forgalom 1990 forintba kerül, az ExtraAdat 100 és ExtraAdat 500 opciókkal.

International Roaming, Travel & Surf, Mobilfunk Deutsche Telekom AG

Újdonság, hogy az EU Net roaming hetijegyeket választó ügyfeleknek idén a Telenor egy kéthetes nyaralás erejéig – pontosabban 15 napig – díjmentesen elérhetővé teszi a Deezer Zene szolgáltatás használatát. A megrendelt roaming adatkeret terhére az ügyfelek akár a tengerparton is hallgathatják a több milliós zenei katalógus akármelyik darabját. A vállalat egy kifejezetten nyári napokra összeállított lejátszási listával is kedveskedik előfizetőinek.

Idén először a Telenor az Európán kívülre utazók számára is kedvezményes roaming mobilinternetezést biztosít új Világ Net adatcsomagjaival. Emellett a 2-es zóna országok számát is jelentősen megnövelte, így már összesen 30 országban vehetők igénybe a kedvező szolgáltatáscsomagok. Az 1990 forintos Világ Net Napijegy 50 megabájtos, a Világ Net Hetijegy 100 megabájtos adatforgalmat tartalmaz, ami az otthoniakkal való e-mailes, facebookos kapcsolattartásra, a magyar hírek elolvasására elegendő. Ennél is kedvezőbb feltételekkel, ötször nagyobb adatkeretet biztosít tizenöt országban – többek közt az Egyesült Államokban, Törökországban, Thaiföldön és Tunéziában – a Világ Net Hetijegy Plusz csomag, ami azonos áron heti 500 megabájtos adatforgalmat biztosít.

roaming-charges

A Telenor előfizetői indulás előtt – vagy akár már külföldi tartózkodásuk alatt – az ingyenes MyTelenor applikációból bármikor megrendelhetik a roaming adatcsomagokat, illetve lekérdezhetik adatforgalmuk aktuális státuszát.

4G/LTE roaming partnerországok:

Európán belül: Ausztria, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Németország, Norvégia, Olaszország, Románia, Spanyolország Svédország, Szlovénia
EU-n kívül: Amerikai Egyesült Államok, Dél-Korea (Koreai Köztársaság), Izrael, Japán, OroszországSzólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu