Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a Surface 3 Tablet

Kütyük

Bemutatkozott a Surface 3 Tablet

A Surface 3 a Microsoft eddigi legkönnyebb és legvékonyabb Surface táblatgépe.

Az elnevezés elsőre talán zavaró lehet, hiszen a minap bejelentett Surface 3 megszólalásig hasonlít a Microsoft korábbi Surface Pro 3 táblagépére. A Surface 3 azonban a Surface 2 utódjaként érkezik és már nem Windows RT-t hanem teljes Windowst kapott, melyen minden megszokott desktop alkalmazást futtathatunk. A Microsoft eddigi legkönnyebb és legvékonyabb Surface gépéhez egy éves ingyenes Office 365 előfizetést kapunk és a 4G LTE kapcsolattal a gyors mobilinternet sem lesz akadály.

https://www.youtube.com/watch?v=vPto6XpRq-U

Annak ellenére, hogy nem prémium modell, ugyanazon anyagokból készül, mint a Surface Pro 3. A tablet mindössze 8,7 mm vékony és csak 0,62 kg-ot nyom, kijelzője 10.8 colos 3:2 képaránnyal. A 10 órás üzemidőnek és kitámasztható hátlapnak köszönhetően gond nélkül képes helyettesíteni egy laptopot, és ha nagyon muszáj még képeket is készíthetünk a 8 illetve 3,5 MP-es kameráival.

Ahogy a legtöbb tabletet manapság, ezt a gépet is micro USB-vel tölthetjük, de a vékony kialakítás ellenére elfért rajta egy USB 3.0 és egy Mini DisplayPort is. A 64 bites Windows 8.1-et egy Intel Atom x7-es processzor működteti, és természetesen a Windows 10 is futtatható lesz rajta, amint megjelenik a frissítés.

A Surface 3 499 dollárért lehet a miénk, és mától előrendelhető a Microsoft Store oldalán. Hivatalos érkezésének időpontja május 5.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés