Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megújult az iOS-es Todoist

Kütyük

Megújult az iOS-es Todoist

A népszerű to-do list alkalmazás új kezelőfelületet kapott.

Lassan Dunát lehetne rekeszteni a sok to-to list alkalmazással, azonban egy mindig kitűnt a többi közül. A Todoist kiváló választás lehet, ha egy kis szervezettségre vágyunk életünkben, hiszen remek funkcióival biztosan nem felejtjük el teendőinket.

A népszerű alkalmazás iOS-es verziója egy komoly ráncfelvarrást kapott a minap, és természetesen néhány új funkcióval is bővült a program.

Például többé nem kell létrehoznunk egy teendőt és utána beállítanunk az időpontot és az adott projektet, hanem elég csak beírnunk mikor és mit kell csinálnunk és az app automatikusan kitölti a kellő tageket.

Emellett már az adott teendő kezdetét és végének időpontját is betáplálhatjuk valamint a lista nézetben egyszerre több elemet is kezelhetünk, legyen szó színezésről vagy áthelyezésről.

A vállalat hónapokon keresztül vizsgálta a felhasználók viselkedését a programban, így az új fejlesztés a felmérés eredményeként jött létre, és biztosan kézre áll majd. Egy új Android verzión is dolgoznak azonban ez csak később lesz elérhető.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés