Connect with us

technokrata

Mindent lát: Itt a ZTE új zászlóshajója a Grand 3

Kütyük

Mindent lát: Itt a ZTE új zászlóshajója a Grand 3

Retinaszkennerrel jön a kínai gyártó legújabb mobilja.

A Samsung és a HTC mellett a ZTE is egy újdonsággal készült az MWC-re, a kínai gyártó ugyanis itt leplezte le legújabb zászlóshajóját. A Grand 3 a nevéhez méltóan nem kis darab, hiszen az előlapját egy 5,5″-es, Full HD felbontású képernyő díszíti. Belül egy négymagos, 2,5 GHz-en üzemelő processzorral, 3 GB RAM-mal és 16 GB memóriával találkozhat az érdeklődő. A hátoldalra egy 8 megapixeles, dupla LED villanóval támogatott kamera került. Az Android 4.4 KitKat-tet futtató Grand 3 WiFi ac és LTE támogatással is rendelkezik, a hosszú üzemidőt pedig a 3000 mAh-es akkumulátor garantálja.

grand32

A specifikációkból ugyan inkább egy egy évvel ezelőtti zászlóshajó képe rajzolódik ki, azonban tisztán látszik, hogy a kínai vállalat nem a specifikációra helyezte a hangsúlyt. A Grand 3 ugyanis olyat tud, amit igen kevesen, hiszen a hagyományos ujjlenyomat-olvasó helyett retinaszkennert építettek be a műanyag készülékházba.

Ez ugyan lassabb, mintha csak az ujjunkat helyeznék az érzékelőre, azonban jóval nagyobb biztonságot garantál. Az előlapi kamerával működő rendszernek van azonban egy hátránya, a telefon ugyanis nem rendelkezik előlapi LED-del, így éjszaka nehezebben mehet a felismerés. A telefon elsőként a kínai piacon jelenik meg, jelenleg még nincs információ a hazai árusításról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin