Connect with us

Hirdetés

technokrata

Összeszedtünk mindent a HTC M9-ről

htc_one_m9_render1

Kütyük

Összeszedtünk mindent a HTC M9-ről

Összefoglaltunk minden pletykát és kiszivárgott információt a HTC új csúcskészülékéről.

Újabb fotók és információk érkeztek upleaktől, mellyel mostanra csaknem teljes a kép a HTC M9-et illetően. Úgy gondoltuk itt az ideje összeszedni mindent, amit a készülékről megtudtunk eddig, hiszen már csak hetek kérdése és az M9 bemutatkozik a 2015-ös MWC-n.

Kezdjük a külsővel, hiszen talán ez érdekel mindenkit a legjobban. Túl nagy változást nem hoz az új eszköz, de ez talán nem is baj, hiszen az alumínium test most is gyönyörű és az eszköz most még kompaktabb lett. A zárógomb a telefon jobb oldalára került, és természetesen a BoomSound hangszórók most sem maradtak le, azonban a telefon alsó és felső élében kaptak helyet.

A főkamera egy 20,7 MP-es Sony szenzort kapott, ami rendkívüli hír a 4 Ultrapixeles egység után, mely ezúttal az előlapra került át selfiekamerának. A vaku a főkamera mellett helyezkedik el és két tónusú lett.

A 1080p-s, 5 colos LCD kijelző mögött a legfejlettebb, nyolcmagos Snapdragon 810-es dolgozik 4 GB RAM-mal magonkénti 1,5 GHz-es illetve 2 GHz-es órajelen. Az üzemidő nem különösebben fog javulni, azonban az 2840 mAh-es akkumulátorral könnyedén elbír majd egy teljes napot is.

htc_one_m9_render1htc_one_m9_press_back



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés