Connect with us

technokrata

Flexibilis tokkal rukkolt elő a Logitech

Kütyük

Flexibilis tokkal rukkolt elő a Logitech

Az új Logitech tokok flexibilis felhasználást és védelmet biztosítanak iPad Air 2 és iPad mini készülékeink számára.

A Logitech a mai napon jelentette be legújabb, védelmet és egy sokoldalú felhasználást biztosító tablet kiegészítőjét, a Logitech® AnyAngle™ -t. A tokot iPad Air 2 és iPad mini készülékekkel lehet használni.

“Lenyűgöző, hogy a termék megjelenése óta mennyire megváltozott az, ahogy iPad készülékeinket használjuk,” – mondta el Michele Hermann, a Logitech mobil üzletágának alelnöke. „Napjainkban gyakorlatilag bárhol – többek között akár a konyhában, vagy az ágyban is – használjuk készülékeinket, éppen ezért a Logitech kiegészítők is e változatos igények mentén fejlődtek. Ennek eredménye lett a Logitech AnyAngle.”

Custom_format_IMG_6038

Az új termék különlegessége egy egyedi, beépített zsanér, mely százharminc fokos skálán belül bármilyen állásban megtartja iPad készülékünket, akár gépelés közben is. A tok teljes mértékben a készülék mögé hajtható, a beépített mágnesek pedig a biztonságos csatlakozást szavatolják. A tok gumírozott kialakítása megvédi a készüléket az ütődésektől és vízcseppektől, a fedőlap rejtett mágnesei pedig biztonságosan zárva tartják a tokot, így védve a készülék képernyőjét a karcolásoktól.

A Logitech AnyAngle többféle színben is elérhető lesz. Akár a klasszikus fekete-fehér, akár a lila vagy a kékeszöld illeszkedik leginkább a vásárló stílusához, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Árak és elérhetőség

A Logitech AnyAngle a cég komoly biztonságot nyújtó termékpalettáját erősíti. Azt a termékpalettát, melyen többek között a Logitech® Hinge is megtalálható, mely immár iPad Air 2 készülékekkel is kompatibilis. Az AnyAngle várhatóan december elejétől lesz elérhető Európában és az Amerikai Egyesült Államokban. Ajánlott kiskereskedelmi ára 59,99 Euró. További információért látogasson el a www.logitech.com oldalra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin