Connect with us

Hirdetés

technokrata

Flexibilis tokkal rukkolt elő a Logitech

Kütyük

Flexibilis tokkal rukkolt elő a Logitech

Az új Logitech tokok flexibilis felhasználást és védelmet biztosítanak iPad Air 2 és iPad mini készülékeink számára.

A Logitech a mai napon jelentette be legújabb, védelmet és egy sokoldalú felhasználást biztosító tablet kiegészítőjét, a Logitech® AnyAngle™ -t. A tokot iPad Air 2 és iPad mini készülékekkel lehet használni.

“Lenyűgöző, hogy a termék megjelenése óta mennyire megváltozott az, ahogy iPad készülékeinket használjuk,” – mondta el Michele Hermann, a Logitech mobil üzletágának alelnöke. „Napjainkban gyakorlatilag bárhol – többek között akár a konyhában, vagy az ágyban is – használjuk készülékeinket, éppen ezért a Logitech kiegészítők is e változatos igények mentén fejlődtek. Ennek eredménye lett a Logitech AnyAngle.”

Custom_format_IMG_6038

Az új termék különlegessége egy egyedi, beépített zsanér, mely százharminc fokos skálán belül bármilyen állásban megtartja iPad készülékünket, akár gépelés közben is. A tok teljes mértékben a készülék mögé hajtható, a beépített mágnesek pedig a biztonságos csatlakozást szavatolják. A tok gumírozott kialakítása megvédi a készüléket az ütődésektől és vízcseppektől, a fedőlap rejtett mágnesei pedig biztonságosan zárva tartják a tokot, így védve a készülék képernyőjét a karcolásoktól.

A Logitech AnyAngle többféle színben is elérhető lesz. Akár a klasszikus fekete-fehér, akár a lila vagy a kékeszöld illeszkedik leginkább a vásárló stílusához, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

Árak és elérhetőség

A Logitech AnyAngle a cég komoly biztonságot nyújtó termékpalettáját erősíti. Azt a termékpalettát, melyen többek között a Logitech® Hinge is megtalálható, mely immár iPad Air 2 készülékekkel is kompatibilis. Az AnyAngle várhatóan december elejétől lesz elérhető Európában és az Amerikai Egyesült Államokban. Ajánlott kiskereskedelmi ára 59,99 Euró. További információért látogasson el a www.logitech.com oldalra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés