Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hamarosan minden megváltozik: bemutatták a Samsung Flowt

samsung-flow-6488

Kütyük

Hamarosan minden megváltozik: bemutatták a Samsung Flowt

Az új szolgáltatással új értelmet nyer a folyamatosság készülékeink között.

A Samsung a technológiai eszközök piacának számos szegmensén jelen van. A telefonoktól kezdve a viselhető eszközökön át egészen a 4K tévékig rengetek terméket gyárt. Miért is ne kössük össze ezeket? Nos, ez az alapötlete a Samsung Flow-nak, mely leginkább az Apple készülékek Continuity funkciójához hasonlítható, azonban már most meghaladja azt.

A vállalat fejlesztőknek szóló konferenciáján jelentették be az újdonságot, mely három részre tagolható: Transfer, Defer és Notify.

A Transfer, azaz az áthelyezés lehetővé teszi, hogy például egy megosztott cikket tabletünkön olvassunk el, vagy egy videóhívást egyszerűen laptopunk helyett telefonunkon folytassunk.

A Deferrel, azaz az elhalasztással egy munkafolyamatot bármikor elrakhatunk későbbre, legyen az egy hosszabb dokumentum, vagy csak egy film, melyet a buszon szeretnénk tovább nézni reggel.

A Notify sem éppen elhanyagolható, hiszen használatával az értesítéseinket bárhol megtekinthetjük, és például tévénken is látjuk, ha alacsony telefonunk töltöttségi szintje. Hát nem nagyszerű?

A fejlesztői SDK csak most jelent meg, így ne várjuk, hogy heteken belül elérhető legyen mindez Galaxy készülékeinken, de kétség nélkül sokat fogunk még hallani a Samsung remek újításáról.

samsung-flow-6488

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés