Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb 12 ország kapja meg a Nexus 6-ot

Kütyük

Újabb 12 ország kapja meg a Nexus 6-ot

Már egyre több helyen kapható a Google új referenciakészüléke, de még mindig semmi hír arról, hogy itthon mikor lesz elérhető.

Eddig még csak az USA-ban lehetett megvásárolni a Nexus 6-ot, azonban most újabb 12 országban juthatnak hozzá a Google új referenciakészülékéhez.

A kijelölt országokban igaz még mindig a “hamarosan érkezik” státusz szerepel a webáruházban, de ez nemsokára változni fog. A lista következő országokat tartalmazza: Ausztrália, Belgium, Kanada, Franciaország, Németország, India, Olaszország, Japán, Hollandia, Spanyolország, Svédország és Egyesült Királyság.

Azonban továbbra is nagy kérdés, hogy hazánkba mikor érkezik az androidos csúcsgép, hiszen sehol sem említettek eddig bennünket. Nem lesz könnyű dolgunk akkor sem , ha elérhetővé válik Magyarországon is az eszköz, mivel az első készlet köztudottan hamar elfogy a Nexusokból nagy népszerűségének köszönhetően.

A 6 inches mobilt egy négymagos Snapdragon 805-ös 2.7 GHz-es processzor működteti 3GB RAM-mal. Az akkumulátor 3220 mAh-es, míg a kamera 13 MP-es, tehát egy rendkívül jó specifikációkkal rendekező okostelefonról beszélünk, nem véletlen a nagy kíváncsiság. Reméljük már csak hónapok kérdése és itthon is mindenki hozzájuthat a Nexus 6-hoz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés