Connect with us

technokrata

Testreszabható a Surface Pro 3 okostolla

Kütyük

Testreszabható a Surface Pro 3 okostolla

A frissítéssel két új opció vált elérhetővé, amire már minden felhasználó nagyon várt: testreszabható nyomásérzékenység és gomb funkciók.

A Microsoft a hétvégén elérhetővé tette a Surface Hub applikációt, mellyel új funkciók érkeztek a Surface Pro 3 okostollára avagy stylusára. A toll szoftverének frissítésével két új opció vált elérhetővé, amire már minden felhasználó nagyon várt: testreszabható nyomásérzékenység és gomb funkciók.

Az érzékenység állítása nem tartalmaz túl sok opciót, de akik esetleg úgy érezték, hogy túl nagy nyomásnál reagál csak a toll, most könnyedén ízlésükhöz igazíthatják a kiegészítőt. A Surface Pro Artist blog még mindig nem elégedett az opciókkal, és szerintük lehetne jóval érzékenyebb az eszköz.

A gombok testreszabását tekintve is kevés lehetőségünk van, mivel a felső gombbal még mindig csak a OneNote desktopos vagy Windows 8-as nézetét érjük el, és az oldalsó gombokhoz nem rendelhetünk hozzá semmit. A vállalat már tervezi az új funkció hozzáadását, de egyelőre csak ezeket az újításokat érhetjük el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin