Connect with us

Hirdetés

technokrata

Íme a JBL és a OnePlus közös fülhallgatója

Kütyük

Íme a JBL és a OnePlus közös fülhallgatója

Az E1+ mindössze 39 dollár, és nem marad le se a dizájn se a specifikációk terén.

Tegnap érkezett a hír, miszerint a JBL és a OnePlus készül valamire, és ma már be is jelentették közös gyermeküket az E1+ fülhallgatót.

Sajnos nem a sokak által remélt JBL hangrendszerrel ellátott telefon vagy a Bluetooth hangszóró került piacra, de ezzel sem lehetünk elégedetlenek, mivel remek választás lehet, ha egy jó fülest keres az ember.

A mindössze 39 dolláros eszközön együtt dolgozott a két vállalat és október végén már megrendelhető lesz a OnePlus weboldalán. Szerencsére ellentétbe a OnePlus One-nal, nem kell majd várnunk meghívóra, hogy beszerezzünk egyet a remek audioeszközből.

A két 9 mm-es membrán 32 ohm-es impedanciával és 10Hz-22,000Hz-es frekvenciatartománnyal rendelkezik. Egy 120 cm-es lapos kialakítású kábellel és a sztenderd 3.5-ös jack csatlakozóval érkezik, valamint 3 gombos iránytót is kap, mellyel kéz nélkül történhetnek a hívások és médialejátszások. Annak ellenére, hogy a minőségéről még nem jött visszajelzés, meggondolandó ajánlatnak tartjuk, különösen azok számára, akiknek a audioélmény mellett fontos a dizájn és a kinézetis.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés