Connect with us

technokrata

Rövidesen frissül a Facebook Home

Kütyük

Rövidesen frissül a Facebook Home

Mivel csalódást okozott, így a Facebook rövidesen frissíti az Android felületét, a Home-ot.

Nagy csinnadrattával mutatta be április negyedikén az Androidra készített felületét a Home-ot a Facebook. Az eddigi felületektől merőben eltérő Home megalkotásánál a keresőóriás azt a célt tűzte ki maga elé, hogy még jobban integrálja magát az Androidos telefonok menürendszerébe. Az ötlet maga nem lenne rossz, de a megvalósítással sokaknak problémája akadt, így a Play áruházban a legtöbben 1*-ot adtak értékelésként a valószínűleg nem kevés pénzből kifejlesztett felületnek.

facebookhome4

Ez bizony nem tetszett a Facebooknak, aki így rövidesen megpróbál valamicskét javítani a helyzetén, és frissítést ad ki. Olyannyira komolyan gondolták, hogy Cory Ondrejka, a Facebook mobil fejlesztőrészlegének vezetője egy interjú során nemrégiben megerősítette, hogy havonta adnak majd ki frissítéseket, az elsőt már május második hetében.

facebookhome11

Persze még mindig kétséges, hogy ez mit javít majd a korábbi rossz megítélésen, hiszen valószínű, hogy a felhasználóknak magával a koncepcióval van baja, és nem a szoftveres hibák taszítják őket a Facebook új megoldásától.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin