Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt az első Facebook telefon: Bemutatkozott a HTC First

Kütyük

Itt az első Facebook telefon: Bemutatkozott a HTC First

A HTC műhelyéből került ki az első Facebook telefon.

Percekkel azután, hogy a Facebook lerántotta a leplet az új, Jelly Bean-es készülékekre fejlesztett Android felületéről, bemutatta az első telefonját. A HTC-vel közösen fejlesztett mobil a nagy eseményre való tekintettel a HTC First, azaz első nevet kapta.

dsc0381

A Facebookkal  fertőzött mobilról elég szűkszavúan nyilatkoztak a sajtótájékoztatón, többek között a beépített hardverről sem esett szó.

lb2146-1365097423

Mivel az elmúlt 1 hét során megjelent pletykák mind valósnak bizonyultak, így gyakorlatilag tényként kezelhetjük a kétmagos Qualcomm Snapdragon S4 Plus processzort, az 1 GB RAM-ot és az 5 megapixeles kamerát. Az Android 4.1.2 Jelly Bean-el érkező készülékbe egy 4,3″-es 720p felbontású kijelzőt építettek a tajvani mérnökök.

lb2159-1365097537

A HTC First április 12-én jelenik meg, egyelőre kizárólag az amerikai AT&T-nél, mindössze 99,9 dolláros áron. A piros, türkizkék, fekete és fehér színben megjelenő készülék európai bevezetéséről is szó esett, várhatóan az angliai Orange és EE nevű szolgáltatóknál lesz majd elsőként megvásárolható a First, de a pontos megjelenési dátumot nem árulták el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés