Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telefonunkba költözik a politika

Kütyük

Telefonunkba költözik a politika

Már letölthető a Napi Viktor az AppStore-ból.

A 2014-es választásokhoz közeledve a Political Capital mobilalkalmazásokat fejleszt, amelyekkel a politika iránt érdeklődők naprakészen követhetik a kampány eseményeit. Az első alkalmazás, az Orbán Viktor politikai tevékenységét követő Napi Viktor már letölthető az AppStore-ból.

PC_NapiViktor_1

A Napi Viktor alkalmazásban megtalálhatók a miniszterelnök legfontosabb nyilatkozatai, melyeket a Political Capital elemzőinek rövid elemzései kísérnek. Az életrajzi adatok, a fontosabb beszédek, videók gyűjteménye, kényelmes, időben könnyen kereshető formában szintén elérhetők. Az új tartalmakról az alkalmazás értesítést küld a felhasználó telefonjára. Az alkalmazásban közösségi és megosztási funkciók is helyet kapnak, valamint a felhasználók értékelhetik Orbán Viktor egyes megszólalásait. A legfelkészültebbek pedig a folyamatosan változó és frissített kérdésekből álló kvíz kitöltésével tesztelhetik, mennyire ismerik a kormányfőt. A tartalom hetente többször frissül, az alkalmazás pedig néhány havonta újabb szolgáltatásokkal bővül. Az alkalmazás iOS platformon debütál, de hamarosan várható az Android-os verzió elkészülte is.

PC_NapiViktor_2

A Napi Viktor alkalmazás egy sorozat első terméke, melyet hamarosan újabb applikációk követnek. A Political Capital célja, hogy a politikával hivatásosan foglalkozók, illetve a kampány eseményei iránt intenzíven érdeklődő állampolgárok akkor is naprakész és gyors információhoz jussanak, amikor éppen úton vannak, vagy nincs idejük végigböngészni a híroldalakat, de semmi fontosról sem akarnak lemaradni.

PC_NapiViktor_3

A mobilapplikáció-fejlesztés mellett a Political Capital a jövőben rendszeres, politikai témájú közösségimédia-elemzéseket közöl majd, és szolgáltatásaiban is nagyobb hangsúlyt fektet az innovatív közösségimédia-fejlesztésekre és kampányokra.

Az app itt elérhető: https://itunes.apple.com/hu/app/napi-viktor/id623288166?mt=8



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés