Connect with us

technokrata

Sajátmárkás okostelefont készít a Microsoft?

Kütyük

Sajátmárkás okostelefont készít a Microsoft?

Az egyik alkatrész beszállító árulkodott.

Értesülések szerint a Microsoft okostelefonja 4,5 hüvelyk átmérőjű képernyővel rendelkezik, míg az Apple iPhone négy hüvelykessel, a Samsung Galaxy S3 pedig 4,8 hüvelykessel. A Microsoft saját táblagépe, a Surface bejelentése már hónapokkal ezelőtt elindította a találgatásokat, hogy a szoftvercég esetleg saját mobiltelefonnal is a piacra léphet.

A vállalat szóvivője nem kommentálta az értesülést, viszont a nagyvezér Steve Ballmer a Wall Street Journal lapnak hétfőn adott interjúban elkerülte a saját gyártmányú okostelefonra vonatkozó kérdés megválaszolását. “Éppen elég dolgunk lesz az ünnepi szezonban a Nokia, a Samsung és a HTC készülékekkel” – mondta. “Arról, hogy tervezünk-e valami mást vagy sem, semmilyen összefüggésben nem nyilatkoznék” – mondta.

A Nokia vezérigazgatója, a Microsofttól “átigazolt” Stephen Elop két héttel ezelőtt egy telekonferencián kijelentette, hogy szerencsésnek tartaná egy Microsoft telefon megjelenését a piacon, mivel az “ösztönözné” más Windows Phone operációs rendszeren futó telefonok értékesítését is. A Nokia igazgatója azonban hangsúlyozta, hogy nem ismeri a Microsoft terveit. (MTI)Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin