Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett a HTC One sorozat

Kütyük

Megérkezett a HTC One sorozat

Új HTC-k: One X: 4 +1 segédmagos erőgép, One S: a legkarcsúbb HTC, One V: prémium élmény, kompakt méret

Az okostelefonok gyártásáról ismert HTC tegnap éjjel mutatta be a HTC One nevű sorozatát, ami a gyártó legújabb, prémium kialakítással, lenyűgöző kamerával és élethű hangzással felruházott okostelefon családja.

„A legfontosabb pillanatokat általában egy fénykép vagy egy zeneszám őrzi meg számunkra, így a HTC One sorozat ezeknek az élményeknek a tökéletes visszaadásra koncentrál.” – mondta el Peter Chou, a HTC Corporation vezérigazgatója. A HTC One család Android 4.0 (ICS) HTC Sense™ 4-gyel érkezik, ez utóbbi olyan funkciókat is magában foglal, mint a HTC ImageSense™ illetve egyéb, a telefonon történő zenehallgatást merőben leegyszerűsítő funkciók.

Lenyűgöző kamera

Az ImageSense-zel a HTC igyekszik újat nyújtani a fényképezés minden területén, úgy, mint az objektív, a szenzor, a szoftver, ezeken felül pedig magában foglal egy új HTC ImageChipet is. Ezzel a vállalat megalkotta a leggyorsabb fényképkészítést és a kedvezőtlen körülmények között is kiváló képminőséget nyújtó okostelefonjait. A kiemelkedő tulajdonságokhoz egyszerű kezelőfelület és azonnali elérés biztosított.

Szupergyors fényképkészítés – mindössze 0,7 másodperc szükséges egy fotó elkészítéséhez, a 0,2 másodperces autófókusszal pedig a készülékek szinte folyamatos sorozatfelvétel készítésére adnak lehetőséget az exponáló gomb nyomva tartásával.

Remek fényképek kedvezőtlen körülmények között – kevés fényben vagy sötétben, esetleg éles háttérvilágítás mellett is rendkívül jó képek készítésére képes a HTC One család. Az f/2.0 objektívvel a HTC One X és a HTC One S saját osztályukban a legjobb teljesítményt nyújták 40%-kal több fényt megörökítve, mint más, f/2.4 objektívvel ellátott csúcskategóriás okostelefonok. A HTC One készülékek a HDR piacvezető technológiával is segítik a kiváló fényképek elkészítését változó fényviszonyok mellett.

Video Pic (fényképek és videók egy időben történő készítése) – Video Pic segítségével a fényképek és a videók rögzítése egy időben történik. Miközben készül a HD videófelvétel, az exponáló gomb megnyomásával fényképként is megörökíthetjük a pillanatot, mialatt a videórögzítés természetesen tovább folyik. Sőt, az előzőleg felvett videókból is könnyedén lehet fényképet készíteni.

Dropbox HTC Sense integrációval – 25 GB tárhely Dropboxon, ami 2 évig ingyenesen elérhető a felhasználók számára.

Fényképek megosztása –A HTC Media Link HD kiegészítő megvásárlásával a fényképek és videók megosztása új lehetőségeket rejt a felhasználók számára. Mindössze egy HDMI csatlakozóval ellátott tv szükséges a kapcsolat létrehozásához.

Élethű hangzás – A Beats By Dr. Dre Audio™-val a HTC One család gazdagabb, élethűbb hangzást biztosít zeneszám hallgatása, YouTube™ videó lejátszása vagy akár játék közben is.

A zenehallgatás mellett a streaming szolgáltatások és az internetes rádióhallgatás is rendkívül népszerűek, így a HTC One készülékek segítségével saját szokásainknak megfelelően szabhatjuk testre készülékünket a Music Hubon keresztül. A HTC Car Stereo Clippel pedig az autós hangrendszerhez csatlakoztathatjuk telefonunkat, így hozzáférhetünk kedvenc zenéinkhez az autóban is.

HTC One X

A kifejezetten könnyű, egy darabból kialakított polikarbonát készülékház egyedi megjelenéssel látja el a készüléket. A HTC One X-et NVIDIA® Tegra 3 mobilprocesszor hajtja, így kristálytiszta grafikát, még gyorsabb alkalmazásokat és hosszabb akkumulátoridőt tudhat magáénak. Az 1.5GHz-es Super 4-PLUS-1™ négymagos processzor az akkumulátorkímélésért felelős ötödik maggal és nagy teljesítményű 12 magos NVIDIA® GPU-val kerül a felhasználók kezébe. A 4,7 hüvelykes, 720p HD kijelzőt Corning™ Gorilla Glass védi.

HTC One S

A HTC One S elsősorban azok számára készült, akik felsőkategóriás okostelefont keresnek, kisebb méretben. A készülékben Qualcomm Snapdragon S4 processzor található, akár 1.5GHz kétmagos CPU-val. A kijelző kényelmes, 4,3 hüvelykes mérettel bír, valamint Corning™ Gorilla Glass védi. A HTC One S a vállalat eddigi legvékonyabb készüléke a maga 7,9 mm-ével. Emellett egy, a mobiltelefon piacon újdonságnak számító tulajdonságot is magáénak tudhat külső kialakítását nézve. Az alumínium készülékház ugyanis egy különleges eljárásnak köszönhetően egy rendkívül ellenálló kristályszerkezetű keramikus anyaggá alakul át, ami négyszer keményebb, mint az anodizált alumínium.

HTC One V

A HTC Legend díjnyertes külsejét alapul véve a HTC One V különleges külső kialakítást és kiváló élményt nyújt lenyűgöző kamerával és élethű hangzással kombinálva. Az egy alumíniumdarabból kialakított telefon méltó társ lehet a hétköznapokban.

Elérhetőség

A HTC One sorozata április elejétől lesz elérhető több mint 165 mobilszolgáltató és disztribútor kínálatában. További információ és előregisztráció a www.htc.com honlapon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés