Connect with us

technokrata

Samsung: okostelefonok hölgyeknek

Kütyük

Samsung: okostelefonok hölgyeknek

Az igen népszerű La Fleur sorozatban egyre inkább helyet kapnak az intelligens és a dupla SIM-es mobilok is.

A Samsung La Fleur mobiljai eddig nem feltétlenül tudásukkal, sokkal inkább virágmintás burkolatukkal hívták fel magukra a figyelmet – természetesen első sorban a gyengébbik nem képviselőiét.
A helyzet azonban igencsak változni látszik, ugyanis az új szériában az alapmodelleken túl, immár okosteleofnok is helyet kaptak. Ott van rögtön a közelmúltban debütált Wave Y, amely a Samsung egyelőre még kevésbé népszerű bada rendszerét futtatja, illetve a most megjelent Galaxy Ace La FLeur, amely pedig az Android rendszert favorizálja. Utóbbi már alapkivitelben is igen komoly sikernek örvendett – különösen fehér színű hátlapjával – így nem kérdéses, hogy ez a változat is jó eladási adatokat hoz majd a koreai gyártónak. Kell is persze ez a kategória, hiszen a hölgyek is egyre inkább érdeklődnek a nyílt operációs rendszerű mobilok iránt, azonban kifejezetten nekik szánt készülék még aránylag kevés akad.

Persze a Samsung gondolt a hagyományos alaptelefonok kedvelőire is, hiszen a két másik La Fleur újdonság már nem okostelefon. Ezzel együtt a C3322 egyébként ugyancsak kuriózum, hiszen a normál kialakítású készülékek közt mostanában talán még ritkábbak a női telefonok, mint az okos mobilok között. Ha pedig mindehhez hozzávesszük azt is, hogy ez a típus ráadásul egyszerre két SIM kezelésére is képes, akkor ez még fokozottabban igaz.

Ami a C3520-as modellt illeti, az leginkább kialakítását tekintve meglepetés, hiszen a kettéhajtható forma egy ideje már teljesen kiment a gyártói divatból. Utóbbi egyébként emellett kedvezőbb árfekvésével igyekszik hódítani. Számokban kifejezve ez azt jelenti, hogy a C3520 La Fleur körülbelül 26 darab ezresért érhető el, a  C3322 La Fleur aluról súrolja a 30 ezres árhatárt, míg a komolyabb Galaxy Ace La Fleur valamivel 70 ezer forint felett nyitott a közelmúltban – egyelőre az orosz piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung galaxy
TAG Heuer Carrera

SmartWatch

Új luxus kollekcióval rukkolt elő a Tag Heuer

2020. szeptember 24. csütörtök
dell laptop

Kütyük

Dell laptop: iskolások számára ideális választás!

2020. szeptember 23. szerda
samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin