Connect with us

Hirdetés

technokrata

Zöld utat kaptak a korábbi Windows mobilok

Kütyük

Zöld utat kaptak a korábbi Windows mobilok

Íme a legfrissebb hírek Microsoft Windows Marketplace háza tájáról.

Alig néhány napja számoltunk be arról, hogy elérhetővé vált egy új asztali alkalmazás, melynek segítségével a felhasználók közvetlenül a személyi számítógépükről léphetnek be a Windows Market Place-re, ahol is aztán hasznos alkalmazások, üzleti megoldások, játékok, elektronikus könyvek, vagy például térképek után keresgélhetnek a mobiltelefonjukra.

A kiszemelt szoftver ezt követően rendkívül egyszerűen, néhány gombnyomással megvásárolható.Ha valaki a számítógépén ejti meg a vásárlást, akkor az adott program azt követően automatikusan letöltődik az okostelefonjára, ha a készüléken megnyitja a Windows Marketplace mobil verzióját. Ezenkívül a redmondiak jelentősen frissítették a Windows Marketplace biztonsági funkcióit, melyből az átlagfelhasználók vélhetően keveset vesznek majd észre, azonban a kalózkodók életét biztosan megnehezíti majd.

Friss hír, hogy bár első körben csak és kizárólag a legújabb, Windows Mobile 6.5 operációs rendszerű smartphone-okkal volt kompatibilis a Marketplace for Mobile, a Microsoft munkatársai betartották a korábbi ígéretüket, így most a Windows Mobile 6.1 és Windows Mobile 6.0 szoftveres készülékekhez is elkészült a támogatás. Becslések szerint a piactéren elérhető alkalmazásoknak körülbelül a 90 százaléka használható ezeken a régebbi telefonokon. Megjegyzendő, hogy egyes korábbi Windows telefonokra a gyártók elérhetővé tették a Windows Mobile 6.5 frissítést is.

Emlékezetes, hogy a Windows Mobile 6.5 és a Windows Marketplace hivatalosan október elején indult hódító útjára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés