Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új szereplő az okostelefonok piacán

Kütyük

Új szereplő az okostelefonok piacán

A navigációs készülékeiről ismert Garmin az Asustek Computer mobiltelefon részlegével közösen tervezi egy új modell piacra dobását. A Garmin-Asus okostelefonok elsősorban a GPS navigáció területén múlhatják felül a vetélytársaikat.

Több hardvergyártó is okostelefonok piacra dobásáról döntött, amióta a csúcstelefonok képességei elkezdtek közelíteni a számítógépekéhez. A Dell és az Acer után, most az Asus jelentett be egy új okostelefont, amit az eddig a navigációs készülékek gyártójaként ismert Garmin-al közösen készít majd. A két cég közös telefonját a Garmin-Asus márkanévvel fogják hozzák forgalomba – adta hírül a Yahoo News.

A vegyesvállalat első mobilját, a Garmin-Asus Nuvifone G60-t a február közepén kezdődő barcelonai Mobil Világkonferencián mutatják majd be, és 2009 első felében kerülhet majd kereskedelmi forgalomba. Az érintőképernyős telefonba beépítik majd a Garmin navigációs alkalmazásait, az operációs rendszeréről viszont még nem döntöttek.

A Garmin és az Asus közötti együttműködés részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de az biztos, hogy az Asus mobiltelefonok gyártásával foglalkozó részlege már csak Garmin-Asus telefonokat fog gyártani és termékeik elsősorban a helymeghatározás terén próbálnak majd többet nyújtani, mint a rivális okostelefonok. “Nehéz időkben, könnyen megkülönböztethető és izgalmas termékekre van szükségünk.”- mondta Jonney Shih az Asustek igazgatótanácsának elnöke egy sajtótájékoztatón Taipei-ben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés