Connect with us

technokrata

Tovább terjeszkedik az európai piacon az Aastra

Kütyük

Tovább terjeszkedik az európai piacon az Aastra

Az Aastra Technologies Limited, kanadai központú, vállalati kommunikációs megoldások fejlesztésével foglalkozó nemzetközi cég bejelentette, hogy tovább terjeszkedik a nemzetközi piacon.

Az osztrák iroda megnyitásának egyik legfontosabb célja az integrált mobilitási koncepció terjesztése a vállalati kommunikációban. A vállalat számára Ausztria lesz a központ a jövőben meghódítandó kelet- és délkelet-európai piacok irányában.

Közel fél éves folyamat eredményeként lezárult az Ericsson, Aastra Technologies Ltd. által 2008 tavaszán átvett vállalati kommunikációs részlegének konszolidációja. Az ügyletnek köszönhetően az Aastra csoport Ausztriában külön vállalattal, az Aastra Austria GmbH-val képviselteti magát. Az Aastra – részben az Ericsson egykori termékeire építve – hálózatba köthető, rugalmas kommunikációs megoldásokat fejleszt minden típusú és méretű cég számára. A vállalat által kínált megoldások között mindenki megtalálja a számára megfelelőt, legyen szó 3, vagy akár 150 000 berendezés összekapcsolásáról, irodaházakról, közigazgatási, általános ipari vagy nagybiztonságú rendszerekről, bankokról vagy kórházakról egyaránt.

Az integrált mobilitási megoldások, mint az egységes üzenetkezelést biztosító Unified Messaging, valamint a Multimedia Contact Center, illetve a nyílt szabványokra épülő, akár 150 000 végpont használatát is lehetővé tevő Aastra 5000 kommunikációs szoftver, javítják az egyes vállalatok kommunikációs lehetőségeit és egyszerűsítik az üzleti folyamatokat, amelynek köszönhetően elégedettebbek lesznek az ügyfelek és a munkatársak egyaránt.

Az Aastra Austria GmbH a bécsi központjából irányítja a vállalat ausztriai, valamint kelet- és délkelet-európai tevékenységét, melynek feladatai közé tartozik a marketing fejlesztése, valamint a szolgáltatások támogatása is. Ennek a régiónak súlyponti szerepe van a vállalat terjeszkedési stratégiájában, hiszen kiváló lehetőségeket kínál számunkra. A régióba tartozó országok piacai jelentős növekedési lehetőségeket rejtenek magukban. Az Aastra jelenleg Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, valamint Szlovéniában képviselteti magát, jövőre pedig még tovább szeretnénk terjeszkedni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu