Connect with us

technokrata

Tovább terjeszkedik az európai piacon az Aastra

Kütyük

Tovább terjeszkedik az európai piacon az Aastra

Az Aastra Technologies Limited, kanadai központú, vállalati kommunikációs megoldások fejlesztésével foglalkozó nemzetközi cég bejelentette, hogy tovább terjeszkedik a nemzetközi piacon.

Az osztrák iroda megnyitásának egyik legfontosabb célja az integrált mobilitási koncepció terjesztése a vállalati kommunikációban. A vállalat számára Ausztria lesz a központ a jövőben meghódítandó kelet- és délkelet-európai piacok irányában.

Közel fél éves folyamat eredményeként lezárult az Ericsson, Aastra Technologies Ltd. által 2008 tavaszán átvett vállalati kommunikációs részlegének konszolidációja. Az ügyletnek köszönhetően az Aastra csoport Ausztriában külön vállalattal, az Aastra Austria GmbH-val képviselteti magát. Az Aastra – részben az Ericsson egykori termékeire építve – hálózatba köthető, rugalmas kommunikációs megoldásokat fejleszt minden típusú és méretű cég számára. A vállalat által kínált megoldások között mindenki megtalálja a számára megfelelőt, legyen szó 3, vagy akár 150 000 berendezés összekapcsolásáról, irodaházakról, közigazgatási, általános ipari vagy nagybiztonságú rendszerekről, bankokról vagy kórházakról egyaránt.

Az integrált mobilitási megoldások, mint az egységes üzenetkezelést biztosító Unified Messaging, valamint a Multimedia Contact Center, illetve a nyílt szabványokra épülő, akár 150 000 végpont használatát is lehetővé tevő Aastra 5000 kommunikációs szoftver, javítják az egyes vállalatok kommunikációs lehetőségeit és egyszerűsítik az üzleti folyamatokat, amelynek köszönhetően elégedettebbek lesznek az ügyfelek és a munkatársak egyaránt.

Az Aastra Austria GmbH a bécsi központjából irányítja a vállalat ausztriai, valamint kelet- és délkelet-európai tevékenységét, melynek feladatai közé tartozik a marketing fejlesztése, valamint a szolgáltatások támogatása is. Ennek a régiónak súlyponti szerepe van a vállalat terjeszkedési stratégiájában, hiszen kiváló lehetőségeket kínál számunkra. A régióba tartozó országok piacai jelentős növekedési lehetőségeket rejtenek magukban. Az Aastra jelenleg Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, valamint Szlovéniában képviselteti magát, jövőre pedig még tovább szeretnénk terjeszkedni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
samsung frame tv

Smart-TV

Virtuális utazás a The Frame TV képernyőjén

2020. november 24. kedd
redmi note
lifestyle

Kütyük

Lifestyle Smart Monitor a Samsungtól

2020. november 20. péntek
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin