Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szolnok és Vác a Mobilparkolás térképén

Kütyük

Szolnok és Vác a Mobilparkolás térképén

Az idén tavasszal bevezetett MobilParkolás egyre nagyobb népszerűségnek örvend: az elmúlt hónapok során folyamatosan emelkedett a szolgáltatást igénybevevők száma.

Az EME Zrt, és mindhárom mobilszolgáltató együtt bejelentette, hogy a parkolási jegy megvásárlását mobiltelefon segítségével lehetővé tévő MobilParkolás rendszerbe most két újabb város, Vác és Szolnok városa is bekapcsolódott, így immár összesen 23 városban használható.

Az előzetes regisztrációt nem igénylő szolgáltatás mindhárom mobilszolgáltató ügyfelei számára igénybe vehető. Az előfizetők hitelkeretük vagy univerzális egyenlegük terhére kétféle módon vásárolhatják meg virtuális parkolójegyüket: amennyiben nem biztosak abban, hogy mennyi ideig lesznek távol autójuktól, tetszés szerint bármikor elindíthatják és le is állíthatják a parkolást, míg az előre meghatározott idejű parkolás (természetesen a maximális parkolási időre vonatkozó önkormányzati rendelet betartásával) akkor javasolt, amikor az ügyfél biztosan tudja, mikor is fog visszatérni autójához.

Az autósok így a környezetbarát és gyors megoldás segítségével időt és fáradságot takaríthatnak meg, hiszen nem kell többé a megfelelő mennyiségű aprópénzről gondoskodniuk, illetve biztosak lehetnek abban, hogy az elküldött SMS-ek, és a kezdeményezett hívások díján, továbbá a tranzakciós díjon felül valóban akkora összeget fizetnek ki a parkolásért, amennyi időt parkolással töltöttek.

Vác és Szolnok városa mellett a három hazai mobilszolgáltató ügyfelei a MobilParkolás szolgáltatást a következő városokban vehetik igénybe: Budapest, Ajka, Badacsonytomaj, Balatonfüred, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Kaposvár, Keszthely, Kiskunhalas, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Ózd, Szekszárd, Székesfehérvár, Szentendre, Szombathely, Tapolca, Veszprém, Zalaegerszeg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés