Connect with us
Hirdetés

technokrata

Színes LG mobiltelefon navigációval

Kütyük

Színes LG mobiltelefon navigációval

Az LG Electronics – a mobilkommunikációs termékek egyik vezető gyártója – a GT500 után most piacra dobja a készülék kártyafüggetlen változatát a GT505 modellt. A mobiltelefon a fekete mellett rózsaszínben és fehérben lesz kapható.

A LG GT505 navigációs eszköznek is ideális, ugyanis az LG beépített GPS-vevővel és szoftverrel szerelte fel a készüléket. A telepített, 30 napos ingyenes próbaverziójú Wisepilot for LG navigációs megoldás manőverenkénti utasításokkal és hangnavigációval juttatja célba a felhasználót a rendelkezésre álló 2D, illetve 3D térképek alapján. A rendszer “Off-board”, azaz online navigáció alapú, amelynek használatához minimális adatforgalom szükséges.

A GT505 azonban a navigáción túl gyors internetkapcsolatot is biztosít, WiFi vagy HSDPA 3.6 technológiával. A készülék 5 megapixeles kamerájával készített képek így akár azonnal feltölthetők bármely internetes oldalra, vagy a GT505 3 inches, rezisztív (nyomás-érzékeny), teljes érintőképernyős kijelzőjén megtekinthetők, sőt a beépített érintőceruza segítségével szerkeszthetők. A képek tárolása a microSD-kártyával 8GB-ig bővíthető külső memória segítségével szintén rendkívül egyszerű.

A GPS technológia nemcsak a tájékozódásban segít, de a “Futótárs” program alapjaként sportolás közben is a felhasználók szolgálatába áll. A GT505 jóvoltából akár futás közben is hallgathatjuk az FM-rádiót vagy a beépített MP3-lejátszónak köszönhetően saját számainkat.

Az energiatakarékosság jegyében a telefont úgy alkották meg, hogy akkumulátorának egyszeri feltöltésével minél tovább használható legyen. A GT505 fényerőszabályzó technológiája a környezeti viszonyokhoz igazodva automatikusan változtatja a képernyő megjelenítési üzemmódját. Így napsütésben erősebben, sötétben halványabban világít a kijelző.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés