Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szélsebes szélessávú feltöltés a Vodafone teljes hálózatán

Kütyük

Szélsebes szélessávú feltöltés a Vodafone teljes hálózatán

A Vodafone szélessávú vezeték nélküli internetes hálózatán mostantól mindenhol elérhető a nagysebességű adatfeltöltés, más néven HSUPA.

A szélessávú adatfeltöltés jelentősen megkönnyíti és gyorsítja a képek, videók vagy nagy fájlok feltöltését az internetre, így a felhasználók egyszerűen oszthatják meg tartalmaikat bárkivel, bármikor. A teljes HSUPA-lefedettség rendkívüli előnyös üzleti előfizetők számára is, hiszen a nagy e-maileket szinte észrevétlenül lehet elküldeni, házon kívül is.

A Vodafone 2008. augusztusában mintegy 400 szélessávú mobilinternetet használó előfizetőjét kérdezte meg arról, hogy szoktak-e nagyméretű fájlokat csatolni vagy csevegő-programmal átküldeni, illetve rendszeresen töltenek-e fel képeket, videókat internetes tárhelyre és közösségi oldalakra. A megkérdezettek fele igennel válaszolt, így elmondható, hogy jelentős az igény a gyors vezeték nélküli feltöltési lehetőségre is.

A gyors feltöltés kihasználásához a Vodafone szeptember 31-ig 0 Forintért kínálja HSUPA-eszközeit, a normál használat mellett korlátlan Internet Szabadon csomagjához.  A Vodafone Internet előfizetésekhez pedig 2 GByte-os pendrive az ajándék minden VMC E220 modem mellé.

A tavaly megkezdett, a Huawei által támogatott 3G-hálózatra történő áttérés befejeződött, így a Vodafone hálózata mostantól még korszerűbb és még nagyobb kapacitású. Ennek is köszönhető, hogy mostantól Magyarországon egyedülállóan mindenhol elérhető a gyors feltöltés.

A Vodafone szélessávú vezeték nélküli internetes hálózata jelenleg már közel 150 magyarországi településen érhető el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés