Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szélessávú műholdas internetet ajánl a francia Tooway

Kütyük

Szélessávú műholdas internetet ajánl a francia Tooway

A Tooway által fellőni kívánt műhold az Egyesült Királyság teljes területét, valamint Európa nagy részét is lefedné szolgáltatásával, amely 10 Mbps-os sebességet fog kínálni, írta meg az SG.hu.

A cég a már most működésben lévő műholdja mellett egy újabbat is be fog üzemelni, amely szélessávú internetet tesz majd elérhetővé az előfizetők számára. Ehhez a fogyasztóknak egy vevőegységet kell megvásárolniuk, ami 400 fontba kerül (130 ezer forint), az előfizetési díj havi 30 font. Ezért 10 Mbps-os elérést kapnak az előfizetők, 250, illetve 600 ms-os késleltetés mellett, ami nem túl kedvező például az online játékok használata terén.

A Tooway közleménye szerint IPTV, és VoIP szolgáltatásokat is igénybe lehet majd venni, amik eddig nem voltak jellemzően részei a műholdas előfizetéseknek. Az eszközt 2010 harmadik negyedévében indítják, és ekkor kezdik el a szolgáltatás kiépítését. A cég honlapján kiderül, hogy nemcsak az Egyesült Királyságot, hanem többek között Törökországot, és Írországot is lefed majd a szolgáltatás, olvasható az SG.hu-n.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés