Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon BlackBerry az ING Banknál

Kütyük

Pannon BlackBerry az ING Banknál

A Pannon BlackBerry szolgáltatását választotta levelezésének kezelésére az ING Bank Magyarországi Fióktelepe. Egyszerűsége és gyorsasága mellett a BlackBerry rendszer képes megfelelni a rendkívül szigorú banki biztonsági előírásoknak is.

A BlackBerry a ma létező egyik legfejlettebb levelezési technológia. A beérkezett levelek azonnal, felhasználói beavatkozás nélkül megjelennek a telefon képernyőjén, és a többnyire teljes billentyűzettel ellátott speciális BlackBerry készülékekről kényelmesen meg is válaszolhatók. A BlackBerry az elmúlt években az üzletemberek, különösen a felsővezetők egyik legfontosabb munkaeszközévé vált, világszintű részesedése az okostelefonok piacán több mint 15 százalék.

“Az ING Bank Magyarországon az elsők között a vállalati kapcsolattartókra helyezte az értékesítés súlypontját. A kollégáink számára nagyon fontos, hogy az ügyfelekkel és egymással történő kapcsolattartás gördülékeny, gyors és technológiailag hibátlan legyen – mondta el Igaz Zoltán vállalati kommunikációs igazgató. – A Pannon képes ezeket a feltételeket az elvárható szint felett is teljesíteni, nem véletlen, hogy 1992 óta kitartunk egymás mellett.”

A BlackBerry szolgáltatás igénybevételéhez legalább EDGE technológiát használó mobil internet hálózat ajánlott. A Pannon a szolgáltatók között elsőként tette elérhetővé az EDGE technológiát csaknem az egész ország területén. A nagyobb levélmellékletek, például prezentációk letöltéséhez kényelmesebb a gyorsabb adatátvitelt biztosító 3G/HSDPA hálózatot igénybe venni, mely a Pannonnál jelenleg 371 településen érhető el. “Tapasztalataink kedvezőek, pozitív visszajelzéseket kaptunk a munkatársainktól is, akik a korábbi két készülék helyett egyetlen készüléket használhatnak. Ez nem csak nekik jelent könnyebbséget, de a belső adminisztrációnk is jelentősen egyszerűsödött” – tette hozzá Igaz Zoltán.

Az ING Banknál jelenleg 34 felsővezető és ügyfélkapcsolati munkatárs használja a Pannon BlackBerry szolgáltatását.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés