Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsóbb, adatforgalom-mentes iPhone-t várnak az elemzők

Kütyük

Olcsóbb, adatforgalom-mentes iPhone-t várnak az elemzők

A szakértők szerint az Apple kedvezőbb árú iPhone-t is kínálni fog a jövőben, havidíjba beépített adatforgalom nélkül, ami megdobhatná az eladásokat.

Toni Sacconaghi iparági elemző szerint az Apple az elkövetkezendő hetekben be fog mutatni egy olyan iPhone modellt, ami az árérzékenyebb fogyasztókat célozza meg. Ezzel kapcsolatban nagyon magabiztosan nyilatkozott Sacconaghi. Szerinte erre azért is van szükség, mert nagyon sok felhasználó nem kedveli a hosszú hűségnyilatkozatokat, és inkább a feltöltős kártyákat részesítik előnyben.

Jelenleg azok az előfizetők, akik feltöltős konstrukciót választanak, sokkal többet kell a boltban fizetniük a készülékért, mint azok, akik aláírnak az AT&T-vel egy kétéves hűségnyilatkozatot. Azok, akik hajlandóak a havi minimum 70 dollárt kifizetni havonta a mobilszolgáltatásért két évig, nagy kedvezményt kapnak a készülékre. Feltöltős verzióban már néhány európai országban, mint például Olaszországban a jelenlegi iPhone is elérhető, de sokkal többet kell fizetni érte.

Sacconaghi szerint a következő 1-2 évben az Apple elő fog állni olyan iPhone ajánlattal, amely nem követeli meg a mobil adatforgalmat, ami az amerikai előfizetőknek legalább havi 30 dollárba kerül. A képlet szerint a készüléket zenelejátszóként és telefonként lehetne használni, és a már jelenleg is beépített Wi-Fi egységgel lehetne internetezni, írta meg a Reuters.

Az elemző elmondta, hogy ez a megoldás akár a kínai szolgáltatókkal is megkönnyítené a cég tárgyalási helyzetét, és bejuthatna a világ legnagyobb mobilpiacára. Az Apple szóvivője nem kommentálta a felvetéseket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés