Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett a Palm Pre

Kütyük

Megérkezett a Palm Pre

Bemutatta a legújabb készülékét a Palm. Az érintőképernyős és webes alkalmazások futtatására tervezett mobil szakértők szerint az iPhone méltó ellenfele lehet – írja a Mobil Portál.

A telefonnal egyidőben debütált a cég új operációs rendszere a WebOS. A rendszert kifejezetten webes alkalmazások futtatására tervezték; használata lehetővé teszi, hogy egyszerre működtessünk különféle alkalmazásokat és több egyszerre megnyitott honlap is áttekinthető legyen.

A lekerekített, kavicsformájú mobil szétcsúsztatható, ekkor egy teljes QWERTY gombsor tárul fel, ami megkönnyíti a hosszabb szövegek bevitelét. Az okostelefon kijelzőjének a felbontása az iPhone-an egyezően 320×480 pixel. A telefonban Wifi vezérlő Bluetooth adóvevő és GPS-vevő is megtalálható, beépített memóriája 8 GB méretű. A hátlapjára a jókora hangszóró mellé egy 3 megapixeles kamera került, LED mobilfénnyel.

A mobilt vezeték nélküli hálózati töltő segítségével lehet tölteni, ilyet eddig még egyetlen telefon mellé sem adtak gyárilag – írja a mobilport.hu. Az új Palm Pre-t 2009 első félévében hozzák forgalomba Amerikában, az európai megjelenés ideje ismeretlen, és egyelőre az árát sem hozták nyilvánosságra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés