Connect with us
Hirdetés

technokrata

Megérkezett a Palm Pre

Kütyük

Megérkezett a Palm Pre

Bemutatta a legújabb készülékét a Palm. Az érintőképernyős és webes alkalmazások futtatására tervezett mobil szakértők szerint az iPhone méltó ellenfele lehet – írja a Mobil Portál.

A telefonnal egyidőben debütált a cég új operációs rendszere a WebOS. A rendszert kifejezetten webes alkalmazások futtatására tervezték; használata lehetővé teszi, hogy egyszerre működtessünk különféle alkalmazásokat és több egyszerre megnyitott honlap is áttekinthető legyen.

A lekerekített, kavicsformájú mobil szétcsúsztatható, ekkor egy teljes QWERTY gombsor tárul fel, ami megkönnyíti a hosszabb szövegek bevitelét. Az okostelefon kijelzőjének a felbontása az iPhone-an egyezően 320×480 pixel. A telefonban Wifi vezérlő Bluetooth adóvevő és GPS-vevő is megtalálható, beépített memóriája 8 GB méretű. A hátlapjára a jókora hangszóró mellé egy 3 megapixeles kamera került, LED mobilfénnyel.

A mobilt vezeték nélküli hálózati töltő segítségével lehet tölteni, ilyet eddig még egyetlen telefon mellé sem adtak gyárilag – írja a mobilport.hu. Az új Palm Pre-t 2009 első félévében hozzák forgalomba Amerikában, az európai megjelenés ideje ismeretlen, és egyelőre az árát sem hozták nyilvánosságra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés