Connect with us

technokrata

Magyar újdonság is lesz Barcelonában

Kütyük

Magyar újdonság is lesz Barcelonában

A 2010-es GSM Világkongresszuson, Barcelonaban mutatkozik be a technológia független MOTIware, az ITware közösségi mobil TV megoldása.

A Barcelonaban megrendezésre kerülő Mobile World Congress a mobil kommunikációval foglalkozó cégek számára az év legnagyobb eseménye, ahol a szakma képviselői találkoznak és tájékozódnak a legújabb fejlesztésekről, újdonságokról.

Az ITware már évek óta jelen van a rendezvényen, ahol tavaly először mutatták be a már akkor világsiker gyanús MOTIware koncepcióját a nagyközönségnek. A fejlesztés azonban nem zárult le. Az elmúlt egy évben az utolsó simításokkal is elkészültek és ma már használatra kész a közösségi, technológia független mobiltévé. Az innovációval rendelkezésre áll egy olyan technológia, amivel bárhol és bármikor élvezhető mobilon is a tévénézés élménye.

A felhasználók preferenciája alapján a MOTIware maga állítja össze a néző érdeklődését legjobban kielégítő műsorfolyamot. Így a nézők 1-2 kattintással eljuthatnak az őket leginkább érdeklő programokhoz a MOTIware különleges elektronikus műsorújságja segítségével. Mivel a MOTIware képes arra, hogy kövesse a nézők és közösségük szokásait, rövid használat után releváns műsorokat kínál a felhasználónak és baráti körének is. A könnyű kezelés mellett igazi közösségi alkalmazás, hiszen egy gombnyomással megosztható a tévézés élménye.

A MOTIware teljes egészében magyar fejlesztés és az érdeklődők számát nézve igazi világsikerre tehet szert. A kérdés csupán az, hogy ki lép először, hiszen aki elsőnek bevezeti az alkalmazást, valódi piaci előnyre tehet szert. Az ITware Barcelónában a Mobile World Congress-en a 2C06 standon várja majd az érdeklődőket február 15-18-ig.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin