Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jövő hónapban jöhet a Dell okostelefonja

Kütyük

Jövő hónapban jöhet a Dell okostelefonja

A 3G-s IPhone óta a legjobban várt telefon a Palm Pre volt, de úgy tűnik egy új vállalat is beszáll a versenybe saját termékével. A számítógépgyártó Dell jövő hónap elején fogja bemutatni az új okostelefonját.

A 3GSM-en vagy a Mobile World Congress-en mutathatja be a Dell az új telefonját, legalábbis néhány elemző szerint. Ez utóbbi február közepén lesz esedékes Madridban. “Még nem tisztázott, hogy a Dell mikor mutatja be az új okostelefonját, de sokkal közelebb van, mint ahogy azt eddig vártuk. Az elmúlt két évben a Dell a mobilpiacot tanulmányozta, és gyártókkal tárgyalt” – közölte Shaw Wu, a Kaufmann Bros. elemzője.

Amint a vállalat kidobja a saját készülékét a piac még jobban felélénkül lesz. Az elmúlt évben az Apple, a RIM és a HTC mutatta be a saját érintőképernyős telefonjait, illetve a Palm is nemsokára kereskedelmi forgalomba hozza a sajátját. Ez a fogyasztóknak kedvező, hisz igény van rá, és választék is lesz. Az elmúlt évben a mobiltelefonok eladásának 14 százaléka ilyen készülékekből állt, ami 258 millió terméket jelent, de ez a szám idén akár a 725 milliót is elérheti – adta hírül a Wired.

A Dell a siker érdekében csatasorba állította Ron Gerriques-t aki a Motorolánál a RAZR részleg egyik elnöke volt.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés