Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itthon is kapható az LG KC780

Kütyük

Itthon is kapható az LG KC780

Májustól hazánkban is kapható az LG KC780 mobiltelefon többek között az LG Mobile márkaboltban (Mammut II., Budapest). A keskeny kialakítású csúszkamobil 8 megapixeles kamerát és a fotózáshoz arc-, és mosolyfelismerő funkciót rejt magában, így ideális választás portréfotózáshoz is.

A KC780 kifejlesztésekor az LG egy kényelmesen és egyszerűen használható telefont kívánt létrehozni. A vékony, csúszkamobil mindössze 13,9 mm, mindemellett 2,4 inches LCD kijelzővel rendelkezik.

Az LG KC780 kamerája az arcfelismerő funkcióval az arcra összpontosít, azaz az arcérzékelő automatikusan megtalálja, és az arcra fókuszálja a kamerát, hogy minél élesebb képek szülessenek. Az arcfelismerésen túl további fotómódok segítik, hogy mindenkiről előnyös kép készülhessen – ilyen például a mosolyfelismerő technológia, ami az emberi száj görbületét észlelve fókuszál, így a kamera csak akkor exponál, ha a fotó alanya mosolyog. A szépségmóddal pedig a felhasználók eltávolíthatják az arc apróbb hibáit.

A gyártó Schneider-Kreuznach optikával szerelte fel a modellt, amely arról gondoskodik, hogy a KC780 kamerájával éles és világos képek készüljenek. A készülék ISO 1600 értékig állítható fényérzékenységnek köszönhetően majdnem tökéletesen “lát” sötétben, a tökéletes képekhez a fényességet az LG SmartLight funkció korrigálja, a beépített képstabilizátor pedig az élességről gondoskodik.

A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy a KC780 beépített kamerája számítógépes csatlakozás esetén webkameraként funkcionáljon. Ez a funkció lehetővé teszi – szemben az USB webkamerákkal -, hogy a felhasználó szabadon mozoghasson a Bluetooth hatósugarán belül, megkönnyítve a 8 megapixeles fényképek megosztását. Sőt a Bluetooth segítségével a szöveges üzenetek küldése-fogadása is lehetővé válik, így azok akár a számítógépen is szerkeszthetők.

Az LG KC780 lehetőséget kínál DVD-felbontású videofelvételek készítésére is. A mobiltelefonnal rögzített filmek akkor is jó minőséget produkálnak, ha nagyképernyős TV-n játsszák le őket. Sőt a fényképezésen és videózáson túl mozgásérzékelős játékokat is kínál a készülék.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés