Connect with us

Hirdetés

technokrata

Döntögeti a rekordokat a Samsung Star

Kütyük

Döntögeti a rekordokat a Samsung Star

A Samsung Electronics bejelentette, hogy ebben a hónapban eladták az ötmilliomodik darabot a népszerű teljes érintőképernyős Samsung (5230) Star-ból. A Samsung (5230) Star májusban került piaci forgalomba, és eddig minden idők Samsung mobiljai közül ez a modell érte el leggyorsabban a mérföldkőnek számító ötmilliós eladási számot.

A mobil először Európában került forgalomba, és már másfél hónap után 1 millió példány kelt el belőle. Ezután a Samsung kiterjesztette az értékesítést Délkelet- és Délnyugat Ázsiára, Kelet-Közép Afrikára, Kínára, Közép Amerikára illetve a CIS államaira.

Már májusban több mint 700.000 készüléket értékesítettek, júniusban az eladott készülékek száma már meghaladta a 900.000 darabot. A továbbiakban a júliusi és augusztusi adatok szerint még 1,6 millió, illetve 1,8 millió Samsung Start vásároltak világszerte. A Samsung becslései alapján, ha az eddigi trend nem változik, novemberre az eladott Samsung 5230 mobilok száma meghaladja majd a 10 milliót.

A Samsung Star különösen népszerűnek mutatkozott az európai piacokon, ahol a Samsung több mint 2,8 millió készüléket adott el. A legtöbb Samsung Star Franciaországban, Nagy Brittaniában, Hollandiában és Olaszországban talált gazdára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés