Connect with us

Hirdetés

technokrata

BlackBerry App World

Kütyük

BlackBerry App World

A Research in Motion Ltd, a BlackBerry gyártója, egy hónapon belül elindítja online alkalmazás boltját, az Apple App Store mintájára.

 BlackBerry App World játékokat, hálózati alkalmazásokat, és más programokat fog kínálni, mondta el a cég szóvivője, Tenille Kennedy. Az RIM online boltjában a fejlesztők 80 százalékot kapnak a bevételekből, ami némileg előnyösebb az Apple 70 százalékánál.

A cég várhatóan április 1-én, a CTIA Wireless konferencián mutatja be a boltot. Kennedy ezt nem erősítette meg, csak annyit mondott, hogy egy hónapon belül várható a nyitás. A felhasználók a PayPal fizetési rendszeren keresztül is rendezhetik majd a számlájukat. A tőzsde emelkedéssel reagált a hírekre, írta meg a Bloomberg.


Az Apple App Store júliusban nyílt meg, most már több mint 15 ezer alkalmazást kínál. A Nokia, és a Microsoft is bejelentette már, hogy hasonló lehetőséget fognak kínálni az ő rendszerüket használó telefontulajdonosoknak. A siker csak az alkalmazások mennyiségén, és árán múlik, illetve, hogy mennyire könnyű megtalálni az adott programot, az elemzők szerint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés