Connect with us

technokrata

Az LG 8 megapixeles, érintőképernyős okostelefont vezet be

Kütyük

Az LG 8 megapixeles, érintőképernyős okostelefont vezet be

Az LG KC910 az első 8 megapixeles teljes érintőképernyős kezelőfelületű multimédiás mobiltelefon, amely Dolby Mobile hangzással, A-GPS és Wi-fi kapcsolattal is rendelkezik.

Az LG Electronics bejelentette az LG KC910-es telefonjának bevezetését, amely az egyetlen teljes, 3 inches érintőképernyős kezelőfelülettel rendelkező 8 megapixeles multimédiás telefon.

“A KC910 – az LG új kiemelt telefonja – exkluzív módon ötvözve a csúcstechnológiás kamerát, a remek multimédiás tulajdonságokat és a legmodernebb teljes érintőképernyős kezelőfelületet napjaink legteljesebb multimédiás élményét nyújtja” – mondta Skott Ahn, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. “Vásárlóink szerint a teljes érintőképernyős kezelőfelület elengedhetetlen ahhoz, hogy a telefon csúcstechnológiás multimédia tulajdonságait a lehető legteljesebben élvezhessék.”

#img1#

Az LG KC910-es teljes joggal nevezhető a többmilliós eladással büszkélkedő LG Viewty utódjának. A Viewty a legvékonyabb 5 megapixeles kamerával rendelkező mobilként debütált. Bevezetését követően az LG KC910-es, készülék lesz a piac legvékonyabb (13.95 mm), 8 megapixeles kamerával rendelkező mobilja. Az LG KC910 merészebb multimédiás tulajdonságaival és egyszerűbben kezelhető érintőképernyős felületével igyekszik minden érzékszervet bevonni a telefonálás élményébe, minőségi képet, hangzást és jobb érintésvezérlést biztosítva.

#img2#

Az LG KC910-es 8 megapixeles kamerájával iparágvezető készülékké válhat a piacon, hiszen Schneider-Kreuznach optikával, xenon vakuval érzékenysége teljes tartományban ISO1600-ig használható. A kamera képstabilizálóval, auto-, és manuális fókusszal, arc-, és mosolyfelismerő (Face Tracking és smile shot) funkcióval és pislogást kiküszöbölő technológiával a lehető legkorszerűbb módon készíti el kiváló minőségű fotóit. A telefon beépített GPS vevővel rendelkezik, így geo-tagelhetjük fotóinkat bármely online interaktív térképen, ezeken felül még számos olyan különböző kreatív fotómóddal rendelkezik, amelyeket eddig csak fényképezőgépekben használhattunk.

Az LG KC910 az első Dolby Mobile telefon, lehetővé téve a kristálytiszta hangzást kellemes telített hangokkal, erős basszussal. Az LG KC910 video funkciói éppoly fejlettek, mint az audio tulajdonságok, hiszen képrögzítési sebessége 5fps-től 120fps-ig terjed. A telefon DivX és Xvid filmek lejátszására is képes.

#img3#

A 3.0 inches WQVGA teljes érintőképernyős LCD kijelző tökéletesen közvetíti az LG KC910-es multimédiás élményeit. Az egyéni igényekre szabható kezelőfelület használatát parancsikonok teszik könnyebbé.

A készüléket az A-GPS navigáció, a legmodernebb 7,2 Mbps sebességű HSDPA hálózati csatlakozás és Wi-Fi hozzáférés teszi tökéletesebbé. A GPS technológiát használó Jogging Buddy program pedig a testedző LG rajongók telefonválasztását könnyíti meg.

A KC910 várhatóan novembertől lesz kapható Magyarországon, addig is az LG további információkkal szolgál majd a telefont illetően..Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin