Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Asus bemutatta a világ leggyorsabb okostelefonját

Kütyük

Az Asus bemutatta a világ leggyorsabb okostelefonját

Az Asus bemutatta a legújabb okostelefonját, ami a leggyorsabb PDA telefon a világon, jelentették be Tajpejben.

Az Asus P565-be egy 800 Mhz-es Marvell processzor-t építettek, ami olyan teljesítményt tesz lehetővé, ami a piacon eddig nem volt lehetséges – állítja a cég. A készülék valószínűleg jól fog teljesíteni erőforrás-igényes alkalmazásoknál, valamint több program egyidejű futtatásánál.

A 2,8″-es érintés-érzékeny kijelző felbontása 480 x 640 pixel, és az Asus exkluzív, “Glide” kezelőfelületével látták el. A telefonnak van névjegykártya beolvasó funkciója, valamint a Microsoft Mobile Office programcsomaggal is felszerelték.

A készülék a GSM/GPRS/EDGE mellett támogatja a HSDPA-t is, de sajnos csak 3,6 Mb/s-os letöltési sebességre képes. A Wi-Fi szabványok közül a 802.11b/g támogatja.

Az eszközt felszerelték USB porttal és Bluetooth-szal, SiRFStar GPS-szel, a hátulján pedig egy 3 megapixeles fényképezőgép található, amivel mozgóképeket is rögzíthetünk, másodpercenként 24 képet. Fájljainkat egy Micro SD kártyán tárolhatjuk.

A telefon mérete 102 x 60 x 16mm, az akkumulátor fedőlapja bőrborítást kapott. A beszélgetési idő körülbelül három óra, a készenléti idő legalább 250 óra, az Asus szerint. A készülék várható árát, illetve forgalmazásának kezdetét még nem jelentette be a cég.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés