Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Samsung bemutatta Beat Edition zenetelefonjait

Kütyük

A Samsung bemutatta Beat Edition zenetelefonjait

A Samsung Electronics a világ vezető mobiltelefongyártója ma bejelentette két Beat Edition mobiltelefonjának piaci bevezetését, a Samsung Beat DJ-t (M7600) és a Samsung Beat Disc-et (M6710). A Beat Edition mobilok tökéletesen ötvözik az érintőképernyős technológiát a jó hangzással és a designnal.

Mindkét Beat Edition készüléket arra tervezték, hogy a zene szerelmeseinek tökéletes társai legyenek, a legutolsó mobil audio technológiát gyönyörű külsőbe csomagolva, jukeboxokat idézve. Adjunk hozzá mindehhez egy intuitive felhasználói felületet és az érintőképernyőt, és a felhasználó jobban szórakozik majd, mint valaha.

A Samsung intuitív DISC kezelőfelületével mindkét telefon Bang & Olufsen audio technológiával felszerelt, ahogyan nem nélkülözik azokat a zenei alkalmazásokat, amelyek segítségével játszi könnyedséggel lehet zenéket keresni, letölteni és ajánlani.

A Samsung BEAT segítségével mindenki DJ lehet. A BEAT DJ alkalmazással és a  DISC kezelőfelülettel a felhasználók saját hangjukat és hangeffektusokat keverhetnek kedvenc számaikhoz. A teljes érintőképernyő és a Beat DJ alkalmazás segítségével a szkreccselés is lehetővé válik a  2.8″ AMOLED kijelzőn.  50MB beépített memóriájával – amely 16 GB-ra bővíthető micro SD memóriakártyával- elképesztő mennyiségű zene tárolását biztosítja a készülék, semi nem szab határt a képzeletnek többé.

A Samsung Beat DJ beépített stereo hangszóróval rendelkezik, B&O ICEpower erősítővel – ami pont olyan jól hangzik, mint amennyire jól néz ki, hihetetlenül gazdag hangzást produkálva. A Samsung BEATDISC a kicsúsztatható billentyűzet funkcionalitását ötvözi az érintőképernyős felhasználói élménnyel.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés