Connect with us

Hirdetés

technokrata

25 éves a xerox.com

Kütyük

25 éves a xerox.com

Az internet korszak hajnalán, egészen pontosan 25 évvel ezelőtt indította el a Xerox hivatalos vállalati weboldalát a xerox.com címen – a vállalatok közül hetedikként a világon.

A Xerox 1986 után is úttörő szerepet játszott az internet világában. Az első vállalatok között volt, amelyek honlapjukon lehetőséget teremtettek az e-kereskedelemre vagy a nyelvválasztásra. Később, szintúgy az elsők között kínáltak olyan újdonságokat, mint az üzenetküldési funkció, a portál személyre szabhatóságának lehetősége vagy az online ügyfélszolgálat, az oldalaikon szintén az elsők között jelentek meg a különböző önálló internetes alkalmazások (pl. e-számlázás) is.

A xerox.com napjainkban a világ 161 országát szolgálja ki 21 nyelven – ráadásul a lap 2010 novemberében újabb mérföldkőhöz ért: a xerox.com-on – elsőként az oldal történetében – több mint 1 000 000 keresést regisztráltak egy hónap alatt. Természetesen a fejlesztések továbbra is folytatódnak: az oldal 2011-ben egyre több és több interaktív megoldást, valós idejű tartalmat, közösségi szolgáltatást és mobil eszközökre optimalizált felületet kínál.

VeriSign becslései szerint – amely a symbolics.com címen az elsőként indította el vállalati weboldalát 1985-ben – mára mintegy 202 millió domain nevet regisztráltak a vállalatok világszerte. A VeriSign a „.com” 25 éves évfordulója előtt a www.25yearsof.com címen tiszteleg.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés