Connect with us

technokrata

Kikapcsolható Nokia telefonomat bekapcsolhatóra cserélném

Kütyük

Kikapcsolható Nokia telefonomat bekapcsolhatóra cserélném

A finn gyártó hivatalosan is elismerte az N8 hibáját.

Hónapokat késett a mobiltelefon-gyártó legjobbnak kikiáltott készüléke, mire végre bemutatkozhatott – ám megérte várni rá. Különösen fényképezés tekintetében villant nagyot a készülék, paraméterei messze konkurensei fölé emelik. Ugyanakkor némely darab mintha nem az elvárnak megfelelően viselkedne. Mint kiderült, nem véletlenül: a Nokia hivatalosan is elismerte, hogy egyes készülékekkel probléma van.

Niklas Savander, a Nokia ügyvezető alelnöke erősítette meg a minap a Nokia N8 energiagazdálkodási hiányosságának létét. Ennek a hibának „köszönhetően” a készüléket felhasználói nem tudják kikapcsolni (persze a jó öreg akkumulátor-lepattintó „trükk” segít), illetve egyes esetekben visszakapcsolni. Savander igyekezett nyugtatni a kedélyeket, így elárulta, hogy a probléma a Nokia N8 tulajdonosoknak csak kis részét érinti; ugyanakkor nem bagatellizálta a jelenség hatását, mint más gyártók, és elismerte, hogy az érintettek számára komoly nehézségeket okozhat a telefon használata.


Niklas Savander nyilatkozata a problémáról

Mit lehet tenni, ha hibás N8-cal rendelkezünk? Savander ajánlása szerint érdemes felhívni a Nokia ügyfélszolgálatát, mivel a cég garanciaszolgáltatása érvényes a jelenséget produkáló okostelefonokra. Egyben arról is tájékoztatta a nyilvánosságot az alelnök, hogy más, új Nokia készülékeket nem érint az N8 energiagazdálkodási problémája.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin