Connect with us

Hirdetés

technokrata

A hozzánk legközelebb eső programok a kezünkben

Kütyük

A hozzánk legközelebb eső programok a kezünkben

Est.hu a mobilon – navigációval támogatva.

Az Est.hu elérhetővé vált az ingyenes navigációra alkalmas Nokia mobiltelefonokon. A felhasználók ezentúl az Ovi Térképeken keresztül, különböző megadott szempont – helyszín, időpont, stílus – szerint tallózhatnak közel 8300 helyszín aktuális és jövőbeni programjai között.

A Nokia ingyenes navigációra alkalmas készülékeit használók az országos lefedettséget biztosító Est.hu alkalmazást az Ovi Térképek főoldalán, az ikonok között találhatják meg. A logóra kattintva az Est.hu Nokia telefonokra optimalizált aloldala töltődik be. Az alkalmazás több mint 400 település adatait tartalmazza – a felhasználók több mint 436 mozi, 2684 szórakozóhely, klub, 734 színház, 1282 múzeum és 2305 étterem kínálatából csemegézhetnek.

A navigációra épülő Est.hu alkalmazás automatikusan felismeri a felhasználó pillanatnyi tartózkodási helyét, így számára először az elhelyezkedéséhez legközelebb eső, releváns tartalmakat jeleníti meg. A felhasználók így az eddigieknél jóval kevesebb gombnyomással érhetik el a kívánt programinformációt. Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója elmondta, hogy a Pesti Est és a 19 vidéki Est kiadvány tulajdonosaként jegyzett EMG és a Nokia együttműködésének célja, hogy az ingyenes navigációra alkalmas Nokia készülékek tulajdonosai a lehető legegyszerűbben jussanak az Est.hu adatbázisához.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés