Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia Messaging Magyarországon

Kütyük

Nokia Messaging Magyarországon

Gmail, Citromail, Indamail és Freemail a telefonban.

Május 20-a óta a Nokia Messaging, a finn vállalat e-mail és Ovi Chat szolgáltatása az erre alkalmas Symbian-alapú Nokia okostelefonnal rendelkező Vodafone-ügyfeleknek is elérhető. A Nokia Messaging push e-mail szolgáltatása támogatja az összes népszerű e-mail megoldást, mint például az Ovi Mail, a Gmail, a Windows Live Hotmail és a Yahoo! Mail, valamint a jelentősebb helyi e-mail szolgáltatásokat, mint a Citromail, az Indamail és a Freemail, valamint az Ovi Chat azonnali üzenetküldést.

A Nokia Messaging push e-mail és Ovi Chat szolgáltatás, melynek segítségével a felhasználó akár tíz személyes e-mail fiókot is beállíthat egyetlen készüléken. Valós idejű üzenetküldés, e-mailek olvasása/küldése/továbbítása/megválaszolása (teljes csatolmánykezelés mellett), almappák megtekintése – többek között ezeket kínálja a szolgáltatás. A push e-mail technológia az e-maileket gyorsan és automatikusan továbbítja mobiltelefonra, nem szükséges azokat külön letölteni. A felhasználók közvetlenül a készülékükről (számítógép nélkül) létrehozhatják saját Ovi Chat fiókjukat. A kezdőoldalról beállíthatják a fiókot, értesíthetik erről barátaikat, és meghívhatják őket chatelni.

A Nokia Messaging szolgáltatást számos Nokia készülék támogatja, többek között a Nokia E72 és a Nokia E52. A szolgáltatáshoz legalább havi 50MB-os adatcsomag előfizetése ajánlott.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés