Connect with us

Hirdetés

technokrata

Navigáció iPhone-ra

Kütyük

Navigáció iPhone-ra

Az IQ Routes technológiával ellátott navigációs szoftver elérhető az Apple App Store-ban.

Az iPhone 3G és 3GS felhasználók számára elérhető TomTom alkalmazás Kelet-Európa Tele Atlas térképpel kapható, és tartalmazza az IQ Routes technológiát is. Ez utóbbinak köszönhetően – becsült utazási menetidők helyett – több millió TomTom felhasználó tapasztalatára építve tervezi meg a lehető leggyorsabb útvonalat és számítja ki az érkezési időket a szolgáltatás.

A teljeskörűen iPhone-ra optimalizált kezelőfelület többféle képernyőbeállítási lehetőséget kínál, köztük álló és fekvő navigációs nézetet is. Nappali és éjszakai színekkel is rendelkezik, így a kijelző bármilyen fényviszonyok között látható; illetve változtatható 2D és 3D-s nézeteket kínál. A kezelőfelület 18 nyelven (angol (brit), angol (amerikai), cseh, dán, finn, francia, holland, katalán, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, portugál (brazil), spanyol, spanyol (LA), svéd, szlovák, török) érhető el.

Az alkalmazás kihasználja a telefonban levő lehetőségeket, például a többérintéses kezelőfelületet (érintés, görgetés, megragadás és zoomolás), mellyel működtethető az alkalmazás illetve a zoom funkció. Lehetőség van a Címjegyzékben (Contacts) szereplő kontaktokhoz való navigálásra, illetve az érdekes pontok (POI) keresésére és hívására az iPhone-ról.

Az iPhone-ra fejlesztett TomTom alkalmazás a Magyarországot is tartalmazó regionális térképpel 1 cent híján 70 eurós áron vásárolható meg. Használatához az iPhone 3G és iPhone 3GS készülékeken az OS3.0, valamint az asztali számítógépen (PC illetve Mac) az iTunes számítógépes alkalmazás megléte szükséges.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés