Connect with us

technokrata

T-Mobile: azt a négyszázát!

Kütyük

T-Mobile: azt a négyszázát!

A lakosság közel 73%-ának lakóhelyén elérhető a T-Mobile szélessávú hálózata.

A T-Mobile a lakosság 73%-ának lakóhelyén, egész pontosan 401 településen kínál nagy sávszélességű mobilinternetezési lehetőséget.

A mobilinternet piacon közel 50%-os részesedéssel mobilszolgáltató folyamatosan bővíti szélessávú lefedettségét. A T-Mobile a 3G/HSDPA-hálózatot mind a 401 településen úgy építette ki, hogy megfelelve az ügyféligényeknek garanciát adhasson a le – és feltöltési sebességre. A T-Mobile erre alapozva a hazai mobilszolgáltatók közül egyedüliként a szélessávú internetszolgáltatásra (3G/HSPA) garantált le és feltöltési sebességként 2 Mbps és 800 kbps értékeket vállal vonatkozó általános szerződési feltételeiben.

A T-Mobile mobilinternetes szolgáltatása ráadásul kedvező díjakkal és feltételekkel vehető igénybe, a RelaxNet csomagok 0 forintos túlforgalmazási díj mellett, előnyös havi díjakkal, most akciósan akár fél évig 50%-os havidíjkedvezménnyel fizethetők elő (2 éves hűségnyilatkozat esetén). A RelaxNet csomagok legfontosabb előnye a kiszámíthatóság, a csomagban foglalt adatmennyiség felhasználását követően ugyanis az ügyfélnek belföldön a havi díjon felül a túlforgalmazásért további díjat nem kell fizetnie. Túlforgalmazás esetén a csomagban foglalt havi adatforgalom felhasználását követően mindössze a letöltési és feltöltési sebesség legfeljebb 128 kbps-re csökken a havi számlázási ciklus lezárultáig.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu