Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: minden napra egy autó

Kütyük

T-Mobile: minden napra egy autó

A most indult kvízjátékban naponta autót nyerhetnek a T-Mobile ügyfelei.

A T-Mobile 90 napos kvízjátékot hirdet havidíjas és Domino kártyás ügyfelei számára, melyben év végéig naponta egy VW Golf talál gazdára. A 2009. október 2-ától december 30-áig tartó kvízjátékban a T-Mobile 18. életévüket betöltött előfizetői emeltdíjas SMS-ben játszhatnak, és a regisztrációs SMS elküldését követően az adott napon a leggyorsabb jó válaszokkal legtöbb pontot gyűjtő játékos egy új autóval lesz gazdagabb. A játék során így összesen 90 darab ötajtós Volkswagen Golf vár gazdára.

A részvételhez elsőként és egy alkalommal elegendő a ˝GOLF˝ regisztrációs kódot elküldeni a 1727-es számra, és máris kezdődhet a játék. A regisztrációt követően feleletválasztós kérdésekre kell megadni a helyes választ. A játékosok minden helyes válasz esetén pontot gyűjtenek, és a játék során pontjaik halmozódnak. Ha a játékos valamelyik napon legalább egy kérdésre helyesen válaszol, nem csak az aznapi, hanem az összes addig gyűjtött pontjaival részt vesz a versenyben. Minél több pontja van a játékosnak, annál nagyobb eséllyel indul az aznapi autóért. Azok, akik már regisztráltak és játszottak, másnap, vagy később a legutolsó kérdésre adott válasszal, vagy a 1727-es számra küldött bármilyen tartalmú SMS-sel folytathatják a játékot.

A nyerteseket a T-Mobile telefonon értesíti, és a gépkocsik a játék lezárását követően januárban vehetők majd át. A regisztráció és a játék során elküldött emeltdíjas SMS-ek díja bruttó 300 forint. A fogadott SMS-ek díjmentesek. A nyereményjáték szervezésében közreműködő cégek alkalmazottai és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt a játékban. Azok, akik a játék során gépkocsit nyertek, a továbbiakban szintén nem vehetnek részt a játékban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés