Connect with us

technokrata

T-Mobile: minden napra egy autó

Kütyük

T-Mobile: minden napra egy autó

A most indult kvízjátékban naponta autót nyerhetnek a T-Mobile ügyfelei.

A T-Mobile 90 napos kvízjátékot hirdet havidíjas és Domino kártyás ügyfelei számára, melyben év végéig naponta egy VW Golf talál gazdára. A 2009. október 2-ától december 30-áig tartó kvízjátékban a T-Mobile 18. életévüket betöltött előfizetői emeltdíjas SMS-ben játszhatnak, és a regisztrációs SMS elküldését követően az adott napon a leggyorsabb jó válaszokkal legtöbb pontot gyűjtő játékos egy új autóval lesz gazdagabb. A játék során így összesen 90 darab ötajtós Volkswagen Golf vár gazdára.

A részvételhez elsőként és egy alkalommal elegendő a ˝GOLF˝ regisztrációs kódot elküldeni a 1727-es számra, és máris kezdődhet a játék. A regisztrációt követően feleletválasztós kérdésekre kell megadni a helyes választ. A játékosok minden helyes válasz esetén pontot gyűjtenek, és a játék során pontjaik halmozódnak. Ha a játékos valamelyik napon legalább egy kérdésre helyesen válaszol, nem csak az aznapi, hanem az összes addig gyűjtött pontjaival részt vesz a versenyben. Minél több pontja van a játékosnak, annál nagyobb eséllyel indul az aznapi autóért. Azok, akik már regisztráltak és játszottak, másnap, vagy később a legutolsó kérdésre adott válasszal, vagy a 1727-es számra küldött bármilyen tartalmú SMS-sel folytathatják a játékot.

A nyerteseket a T-Mobile telefonon értesíti, és a gépkocsik a játék lezárását követően januárban vehetők majd át. A regisztráció és a játék során elküldött emeltdíjas SMS-ek díja bruttó 300 forint. A fogadott SMS-ek díjmentesek. A nyereményjáték szervezésében közreműködő cégek alkalmazottai és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt a játékban. Azok, akik a játék során gépkocsit nyertek, a továbbiakban szintén nem vehetnek részt a játékban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin