Connect with us

Hirdetés

technokrata

Friss térképek iGO 8-hoz

Kütyük

Friss térképek iGO 8-hoz

Elérhetők a legújabb Európa és Észak-Amerika térképek a Naviextras.com-on.

A Nav N Go frissítőportálján mostantól letölthetők a 2009. második negyedévi (2009. júniusi) Európa és Észak-Amerika térképek. A kelet-európai frissítések most is ingyenesek a PDA verziós Nav N Go iGO 8 felhasználóknak.

Idén immár másodszor érhető el térképfrissítés a PDA verziós Nav N Go iGO 8, illetve egyes, 3D-s Nav N Go szoftvert futtató PNA készülékek felhasználói számára. A Naviextras frissítőportálon ezúttal 44 európai ország, köztük Magyarország, valamint Észak-Amerika legfrissebb térképei tölthetők le. A Nav N Go által kínált Kelet-Európa térképcsomag ráadásul most két új ország, Albánia és Macedónia főúthálózatát is tartalmazza. Az így összesen 20 kelet-európai ország térképének letöltése az SD memóriakártyán megvásárolt Nav N Go iGO 8, valamint néhány típusú PNA készülék felhasználói számára ezúttal is ingyenes.

Mindenképp érdemes frissíteni, hiszen az új térképek több ezer kilométernyi új utat, rengeteg új hasznos helyet (POI), valamint naprakész közlekedési tábla és sebességhatár adatbázist is tartalmaznak, melyek nélkülözhetetlenek a pontos és gyors navigációhoz.

A magyarországi térképben most is sok változás történt: az úthálózat 249 kilométerrel bővült, a POI adatbázis pedig mintegy 750 bejegyzéssel lett gazdagabb. Hasznos lehet a mindennapi tájékozódásban az is, hogy az új térkép az aktuális, hosszabb ideig fennálló útlezárásokat is tartalmazza, így például a Margit hídon át nem tervez útvonalat.

A Naviextras portál nemcsak a térképek frissítésére alkalmas, hisz számos extra tartalmat is kínál, hogy még élvezetesebbé tegye a navigációt. Mostantól új Premium POI csomag érhető el egyes kelet-európai országokra, melyekkel a felhasználók könnyen találhatnak maguknak különleges úticélokat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés