Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile Pulse: októbertől újabb szupermobil hazánkban

Kütyük

T-Mobile Pulse: októbertől újabb szupermobil hazánkban

A T-Mobile bejelentette exkluzív, Android-alapú új okostelefonja, a Pulse piaci bevezetését.

A T-Mobile korábbi Androidos készülékei, azaz a G1 Google-telefon és a G2 Touch készülék népszerűségére építve, a T-Mobile Pulse a szolgáltató előfizetőinek a közösségi kapcsolattartás és a mobilinternetezés divatos és újszerű módját kínálja. Az Androidos alkalmazásokhoz történő teljes körű hozzáférés, valamint a megnövelt méretű kijelző révén a T-Mobile Pulse készülékkel a T-Mobile előfizetők a mobilinternetezés még teljesebb élményét élvezhetik.

A Huawei-jel együttműködésben gyártott, fényes fekete, antracit kerettel rendelkező készülék 3,2 megapixeles auto-fókuszos kamerával, 3,5 colos képátlójú HVGA érintőképernyővel, HSDPA/HSUPA, Bluetooth, Wi-Fi, GPS és G-Sensor funkciókkal, valamint memóriakártya bővítőhellyel és gömb alakú navigációs gombbal rendelkezik – és mindössze 13,5 milliméter vastag.

A T-Mobile Pulse októbertől lesz kapható Magyarországon. A készülék áráról és forgalmazásáról később, az általános piaci bevezetést követően áll majd rendelkezésre bővebb információ. A T-Mobile Pulse kizárólagosan nyolc európai országban – Németország, Nagy-Britannia, Hollandia, Ausztria, Macedónia, Csehország, Horvátország és Magyarország – kerül forgalomba.

˝Jelentős érdeklődést és növekedést tapasztaltunk a mobilinternetes szolgáltatásaink terén, és örülünk, hogy a mobilinternetre előfizetők közel fele minket választott˝ – mondta Winkler János, a T-Mobile magyarországi vezetője. ˝A T-Mobile Pulse az Android platform alkalmazásai és egyszerű használata révén újabb vonzó lehetőséget kínál előfizetőinknek a mobilinternet használatára˝.

A T-Mobile Pulse tulajdonosai menet közben is online kapcsolatban maradhatnak, a szélessávú 3G/HSDPA-s hálózaton keresztül használhatják a közösségi alkalmazásokat, e-mailezhetnek és élvezhetik az instant üzenetküldés előnyeit. A készülékre előre telepítették a Google legnépszerűbb szolgáltatásait, de emellett az egyre bővülő Android alkalmazások köréből is letölthetik kedvenceiket a tulajdonosok. A készülék használata egyszerű és élvezetes az érintőképernyőnek és a gömb alakú navigációs gombnak köszönhetően.

˝A korábbi Android készülékeket a legfelső piaci szegmensnek szánták˝ – hangsúlyozza Winkler János a T-Mobile részéről. ˝A T-Mobile Pulse piaci bevezetésével a közösségi szolgáltatások mobiltelefonos elérését és a mobilinternet élményét sokkal több ember számára tesszük elérhetővé˝.

A készülék a gyártói adatok szerint akár 3,5 órás beszélgetési és 300 órás készenléti időt kínál, maximum 16 GB-os microSD memóriakártyákat képes kezelni és a legújabb Android 1.5 operációs szoftver fut rajta.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés