Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson Xperia X2 – 8 megapixeles okosság

Kütyük

Sony Ericsson Xperia X2 – 8 megapixeles okosság

Megérkezett az Xperia X1 utódja.

A Sony Ericsson bemutatta legújabb Windows alapú telefonját, az Xperia X2-t. A mai világban az eredményesség kulcsa a kommunikáció a nap huszonnégy órájában. Az Xperia X2 ebben nyújt segítséget: az egyszerűen szinkronizálható e-mail és határidőnapló, illetve a gyorsan és hatékonyan szerkeszthető Microsoft Office Mobile dokumentumokkal a felhasználó kapcsolatot tarthat munkatársaival, gyakorlatilag bárhonnan a világból.

Az Xperia X2 egyedi SlideView kezelőfelülete révén pillanatok alatt elérhetők a leggyakrabban használt alkalmazások. A híváslista, az üzenetek, valamint a multimédiás alkalmazások gyors és jól átlátható rendszerével a SlideView kezelőfelület biztosítja, hogy a felhasználó egyetlen nem fogadott hívást, olvasatlan e-mailt, vagy egyéb üzenetet se hagyjon figyelmen kívül.

Az Xperia X2 tizennégy előre feltöltött és további tizenhat letölthető Xperia panellel támogatja a felhasználó munkáját. A Skype-on és a Mytopián át a Google-n keresztül a játékokig, a CNN-ig és a Windows Live-ig panelek hosszú sora biztosítja, hogy a felhasználó naprakész legyen a számára fontos területeken. Az érintőképernyővel és a 3D-s írásfelismerő panellel ellátott, egyedi igényekhez igazodó desktop elemek megkönnyítik az üzleti, kommunikációs és szórakoztató alkalmazások kategorizálását. A Windows Mobile felhasználók a QWERTY billentyűzetnek es a TV csatlakozónak köszönhetően akár nagy képernyőn is tarthatnak prezentációkat a telefonnal.

Fontosabb specifikációk:
-Windows Mobile 6.5 operációs rendszer
-Munka kötöttségek nélkül – az e-mail és a határidőnapló összehangolása a QWERTY billentyűzet és a Windows Mobile segítségével
-SlideView – pillanatok alatt elérhetőek a telefon leggyakrabban használt alkalmazásai, és rögtön látható egy nem fogadott hívás, vagy egy olvasatlan e-mail
-HSDPA, HSUPA, Wi-Fi
-microSD bővíthetőség
-Prezentációk kivetítése nagy képernyőre a TV kimenet kábel segítségével
-Multimédiás alkalmazások – 3,2 colos nagy felbontású érintőképernyő
-8,1 megapixeles kamera, beépített vakuval, VGA/30 fps videófelvevővel
-3D-s kezelőfelület – 3D-s effektek és zoom, zenelejátszó felület.

Az Xperia X2 2009. negyedik negyedévének elejétől lesz kapható a kiemelt üzletekben Elegant Black (fekete) és Modern Silver (ezüst) színekben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés