Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon: fókuszban a mobil net

Kütyük

Pannon: fókuszban a mobil net

Már 419 településen érhető el a Pannon nagy sebességű mobilinternet hálózata.

Megújult, korlátlan forgalmi keretet biztosító internet- csomag; HSUPA- képes eszközök a kínálatban. A mobilinternet népszerűsége piaci megjelenése óta töretlen, és egyre többen választják akár első számú, akár kiegészítő internet-előfizetésként meglévő vezetékes internet-kapcsolatuk mellé. A Pannon 3G/HSDPA szolgáltatása jelenleg már 419 településen használható.

A Pannon Internet Éjjel-nappal Flexi csomag segítségével most bárki kedvező feltételekkel internetezhet korlátlan forgalmi keret mellett, hiszen a csomag az első három hónapban 50%-os havidíj-kedvezménnyel, 2.745 forintért, 0 forintos modemmel érhető el. Az ajánlat kétéves hűségnyilatkozat vállalásával érvényes.

A gyors letöltés mellett azonban a gyors feltöltés iránt is egyre nagyobb igény mutatkozik; ezt kielégítendő, a Pannon hálózatában minden olyan településen, ahol elérhető a 3G lefedettség, lehetőség van az úgynevezett HSUPA (magasabb feltöltési sebességet nyújtó) képesség kihasználására is, melynek névleges sebessége jelenleg 1,44 Mbps. Az ehhez szükséges adatátviteli eszközök már elérhetőek a Pannon kínálatában, közöttük a Huawei E1752.

˝A Pannon internet-szolgáltatása számos célt szolgálhat: az iskolakezdéskor a családok számára tökéletes kiegészítője lehet a meglévő vezetékes internetnek; a tanévet kezdő főiskolások, egyetemisták otthon, a kollégiumban vagy albérletben vehetik nagy hasznát; míg a kisvállalkozások számára a folyamatos elérhetőség és gyors reagálás kényelmét nyújtja˝ – mondta el Niklas Lind, a Pannon internetért felelős megbízott igazgatója.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés