Connect with us

technokrata

Mobiltelefonra (is) optimalizált online bankolás

Kütyük

Mobiltelefonra (is) optimalizált online bankolás

Új design, módosított struktúra, megújult kereső, vakok és gyengénlátók számára készült oldalak az OTP Bank új honlapján.

Az OTP Bank honlapjának megújításakor a struktúra átalakítása mellett számos szempont befolyásolta a fejlesztéseket. Ennek eredménye az intelligens oldaltérkép kereső és gyorsmenü, amely lehetővé teszi a kívánt tartalom minél gyorsabb elérését, hogy a bank weboldalának látogatója a lehető legrövidebb időn belül megtalálja a számára fontos információt. A rendszer már a keresett kifejezés beírásakor megmutatja, hogy más felhasználók milyen, hasonló kifejezésekre kerestek, ráadásul a keresés valamennyi az OTP Csoporthoz kapcsolódó honlapon is megtörténik. További segítséget nyújt, hogy a leggyakrabban keresett kifejezések a láblécben is megjelennek, illetve maga az oldaltérkép is rendelkezik keresővel.

A mobiltelefonokra optimalizált internetes oldalak a mobil internet folyamatosan növekvő népszerűsége miatt kerültek előtérbe, hiszen a hagyományos weblapok többsége csupán korlátozottan használható mobiltelefonnal, részben a képernyő felbontása, részben a használt technikai megoldások miatt. Az OTP Bank internetes mobil weblapja a mobil.otpbank.hu címen érhető el, rövid híreket, devizaárfolyamokat, ATM és térképes fiókkeresőt tartalmaz.

Katt a nagyobb változatért!

Az OTP Bank a vakok és gyengénlátók számára is elérhetővé tette azokat az előnyöket, amiket az internet jelent. A vakbarat.otpbank.hu címen vagy a hagyományos weblap jobb felső sarkában megjelenő „vakbarát” ikonra kattintva ismerhetik meg a bank aktuális híreit, akcióit, valamint legfontosabb lakossági termékeit.

Havi 3 millió látogató
A magyarországi hitelintézet OTPdirekt szerződéssel rendelkező ügyfeleinek száma tavaly év végén meghaladta az 1,6 milliót, amelyből közel 800 ezren vették igénybe az internet banki szolgáltatást, a honlap látogatók száma havi 3 millió.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin